colier

De ce sa alegi bijuteriile handmade?

1 minute, 37 seconds Read

colierAsemenea modei sustenabile, bijuteriile lucrate manual (handmade) au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani deoarece oamenii au inceput sa aprecieze materialele de calitate ori acea maiestrie necesara pentru crearea obiectelor handmade. Daca sunteti acea persoana ce nu prefera cumpararea bijueriilor create de catre masinarii in serie, atunci acele bijuterii lucrate manual cu siguranta va vor aduce mai multa satisfactie si incredere in sine.

Bijuteriile lucrate manual sunt realizate cu grija de catre artisti. Acestia nu folosesc masini automate care accelereaza procesul, ci lucreaza fiecare piesa cu ajutorul mainilor si catorva unelte. Majoritatea artistilor creeaza aceste opere de arta realizate manual pentru a-si indeplini creativitatea si pasiunea, si nu pentru a castiga bani.

Timpul petrecut de catre artisti in ingrijirea fiecarei bijuterii este cu siguranta un indicator al calitatii. Atentia si grija pe care acestia o acorda fiecarei piese de arta ce o creaza este cu mult mai mare decat multe piese realizate de catre masinarii in productie de serie.

Articolele de bijuterii realizate manual, cum ar fi bratari, pandative, cercei sau coliere handmade, sunt excelente pentru ocazii speciale: aniversari, petreceri nunti, etc. Asta inseamna atingerea unui nivel superior, fie ca vorbim de increderea in sine sau iesirea in evidenta. Cerceii sau accesoriile realizate in serie nu au acest nivel de personalizare, intrucat sunt la fel. Unicitatea devine si ea evidenta intrucat lucrarea manula inseamna si unicitate.

Artizanul foloseste cele doua maini ale sale, materiale sigure si ecologice si unelte pentru a sculpta fiecare centimetru din aceste podoabe si accesorii. Ele sunt ecologice si promoveaza o planeta mai curatasi mai ecologica. De asemenea, o serie de experimente au aratat ca oamenii apreciaza un obiect mai mult atunci cand acesta contine un aer de autenticitate. Valoarea si calitatea vor creste proportional iar artizanul va fi motivat sa isi continue munca. In ultima perioada, aceasta industrie handmade este in crestere si din ce in ce mai multi prefera handmade in defavoarea traditionalelor bijuterii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.