Huawei ataca piata de tablete pc prin lansarea modelului IDEOS S7 Slim

2 minutes, 37 seconds Read

Acensiunea celor de la Huawei in randul celor mai mari producatori de telefonie si tablete nu poate fi pusa la indoiala, astfel ca numeroasele ocazii in care asiaticii si-au lansat produsele nu a fost decat un aspect logic pentru dezvoltarea companiei. In cadrul ultimelor targuri de tehnologie organizate pe taram american si european, Huawei a surprins placut prin lansarea unor tablete si smarpthone-uri de top, comparabile cu cele oferite de Samsung sau Apple, principalii pioni si concurenti ai companiei ce-si are sediul in sud-estul Asiei.

Unul dintre produsele care au dat un randament foarte bun in urma testelor facute de specialisti si utilizatori a fost tableta Huawei Ideos S7 Slim, un produs inedit care se bucura de un design futuristic in care au fost integrate numeroase componente cu functii avansate pentru a realiza un ansamblu stabil si foarte performant.

Versiunea premium a acestei tablete pc este una caracterizata de doua aspecte: design elegant si performanta. Estetic, Huawei Ideos S7 Slim se prezinta cat se poate de placut, carcasa din aliaj de aluminiu rotunjita subtil la colturi exprimand eleganta si rafinament. Mai mult de atat, Huawei Ideos S7 Slim incearca sa ne ofere un plus de usabilitate inca de la prima atingere, display-ul de 7 inci multi-touch fiind de o calitate incredibila, afisajul realizandu-se la cei mai inalti parametrii, cu rezolutii maxime de pana la 800×480 px.

La interior, Huawei Ideos S7 Slim nu putea decat sa intregeasca afirmatiile noastre, prezenta procesorului de 1Ghz, a memoriei RAM LPDDR de 512 MB si a spatiului de stocare de 8 GB fiind combinatia perfecta pentru performante de varf si usabilitate deplina. Un amanunt destul de interesant il reprezinta prezenta portului microSD, astfel ca cei care doresc un plus de spatiu de stocare pot sa integreze un card de memorie suplimentar si sa se bucure de un numar mult mai diversificat de fisiere de orice tip.

Vezi si:  Cafeaua italiană, pe placul românilor și în comerțul online

Din punct de vedere multimedia, utilizatorii tabletei Huawei Ideos S7 Slim se pot declara mai mult decat incantati de ceea ce ofera acest device. Dispune de doua camere foto, una principala de 3.2 Mp si una secundara, cu un senzor de 0.3 Mp, perfecta pentru a va desfasura conferintele video in cele mai bune conditii. De asemenea, tableta Huawei Ideos S7 Slim este dotata cu un microfon intern, doua difuzoare dar si numeroase porturi pentru a va conecta diverse device-uri: jack audio de 3.5 mm, port HDMI, port USB 2.0.

Intrebandu-va de posibilitatea de a va conecta la internet sau alte device-uri, Huawei Ideos S7 Slim surprinde intr-un mod cat se poate de placut. Dispune atat de Wi-fi cat si de 3G, astfel ca indiferent de locatie sau de tipul conexiunii ales, dispuneti de rapiditate si flexibilitate in materie de internet.

Sistemul de operare de care se bucura Huawei Ideos S7 Slim este Android, versunea 2.3 fiind insa oricand valabila pentru un update la 4.0. Datorita implicarii tot mai mari a producatorului corean de tablete pe piata din Romania, Huawei Ideos S7 Slim dispune de un meniu tradus integral in limba romana. Alimentarea se face cu ajutprul unei baterii destul de mari, autonomia sa fiind de peste 180 de ore in standy si de 5 ore pentru redare continua a video-urilor in format HD.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.