Un top al celor mai bune jocuri flash

author
1 minute, 31 seconds Read

Proiecte legendare de diferite genuri care pot fi lansate gratuit direct din browser. In randurile de mai jos am adunat cele mai bune jocuri flash de diferite genuri. In ciuda faptului ca tehnologia Flash este considerata depasita, jocurile online vor fi populare inca multa vreme de acum inainte.

Yetisports: Olympics

Yetisports este unul din seriile de jocuri flash cele mai populare. In total, peste 10 astfel de jocuri au aparut si fiecare este dedicat unui sport fictiv. In cadrul unei competitii, trebuie sa lansezi un pinguin intre doua blocuri de gheata, intr-o alta competitie trebuie sa atingi o tinta, intr-o a treia competitie trebuie sa lansezi in aer difeirite elemente. Jocurile sunt simple insa interesante.

Canabalt

Canabalt se numara printre primii alergatori din lume. Cel mai important lucru in cadrul acestui joc este acela ca faci un salt in timp. Eroul alearga pe acoperisurile cladirilor care se prabusesc una cate una si incearca sa treaca de diferitele obstacole care ii apar in cale.

Line Rider

Line Rider este un joc care iti permite sa iti creezi propriile piste. Jucatorul traseaza o linie care se transforma in panta, rampele in bucle dupa care apasa pe Play si admira eroul cum parcurge nivelele jocului. Nu are un obiectiv, nici conditii pentru a castiga insa are oportunitatea de a se simi ca un creator.

Crush the Castle 2

Acest proiect isi datoreaza existenta seriei Angry Birds. Misiunea jucatorului este aceea de a folosi o catapulta pentru a lansa proiectile asupra castelului inamic si pentru a zdrobi absolut toti adversarii. Spre deosebire de Angry Birds insa, directia lansarii poate fi controlata doar alegand in ce moment obiectul va fi lansat. Jucatorul are acces la cateva zeci de nivele, dificultatea creste progresiv si are 15 tipuri de obuze printre care regasim si potiuni: gel, foc, etc.

Vezi si:  Tu mai crezi in Mos Craciun?

Sursa: https://blog.jeux.com/top-10-des-jeux-flash-de-tous-les-temps/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.