bettingexchange(1)

Ce este o agentie Betting Exchange

3 minutes, 49 seconds Read

bettingexchange(1)Pariurile sportive online s-au dezvoltat atat de mult incat in ziua de astazi ele nu se rezuma doar la alegerea cotelor oferite de casele de pariuri. Exista un nou concept de plasare a pariurilor, denumit “Betting Exchange”, care ofera jucatorilor mai multa flexibilitate si noi moduri de a paria pe meciurile preferate.

Despre Betting Exchange vei afla cele mai importante informatii citind randurile de mai jos – ce inseamna acest concept de pariere, cum poti juca, ce agentii de tip Betting Exchange exista in Romania si altele.

Ce inseamna Betting Exchange?

In traducere libera, termenul de “betting exchange” inseamna “schimb de pariuri”, iar aceasta definitie este una destul de buna pentru intregul mecanism de functionare al acestui sistem de pariere.

In ceea ce priveste pariurile clasice, lucrurile sunt bine cunoscute: casele de pariuri ofera cote pentru anumite pronosticuri, iar tu poti alege pariurile pe care le consideri cele mai profitabile. In schimb, la Betting Exchange are loc practic un schimb de pariuri intre doi jucatori. Jucatorii propun cote si accepta cotele propuse de alti utilizatori intr-un proces de schimb de pariuri.

In acest caz, o agentie de Betting Exchange nu intervine practic in plasarea pariurilor. Ea doar pune la dispozitia jucatorilor platforma propriu-zisa in cadrul careia se pot efectua aceste schimburi de pariuri.

Daca te intrebi cum castiga bani o astfel de agentie, atunci trebuie sa stii ca se percepe un mic comision doar pentru pariurile castigatoare. Asadar, practic atunci cand joci la Betting Exchange esti in competitie cu alti jucatori si nu cu o casa de pariuri obisnuita.

Betting Exchange in Romania

Acest mecanism de pariere inca nu este foarte popular la noi in tara. Majoritatea romanilor prefera in continuare pariurile clasice, deoarece ele sunt mult mai simple si usor de inteles.

In schimb, odata ce inteleg conceptul din spatele sistemului Betting Exchange, tot mai multi romani se indreapta spre acest mod inedit de pariere pe internet.

Partea si mai buna este ca in ziua de astazi exista si in Romania o platforma licentiata care ofera o sectiune de Betting Exchange. Este vorba despre Betfair, care este cel mai important nume la nivel mondial atunci cand vine vorba de pariuri de tipul Betting Exchange.

Acum romanii se pot distra legal si in deplina siguranta pe site-ul Betfair, iar daca esti interesat de acest subiect poti sa citesti despre Betfair pareri ale jucatorilor.

Avantajele pariurilor Betting Exchange

In cazul in care te intrebi care sunt motivele pentru care merita sa incepi sa joci Betting Exchange, iata cateva in lista de mai jos:

  • Pariezi pe cele mai bune cote de pe piata – cotele nu mai sunt modificate de catre casa de pariuri, care isi asigura o marja de profit prin oferirea unor cote mai mici in cazul pariurilor clasice; atunci cand joci la Betting Exchange esti sigur ca pariezi pe cele mai bune cote posibile
  • Poti sa propui o cota mai mare pentru pariul dorit – daca vrei sa joci un anumit pronostic, insa cota acestuia este prea mica, atunci poti propune cota pe care ti-o doresti; totusi, pentru ca pariul tau sa fie plasat, cota propusa trebuie acceptata de alt jucator de pe platforma
  • Poti sa joci tipuri de pariuri inedite – la Betting Exchange ai doua optiuni de pariere: Back (Pro) si Lay (Contra); pariurile Back sunt echivalentul pariurilor clasice, insa optiunea mai interesanta este Lay; aceasta iti permite practic sa pariezi pe un eveniment care nu se va intampla in meci; de exemplu, poti paria pe faptul ca un scor corect NU va fi castigator la un meci de fotbal sau alte asemenea tipuri de pariuri unice, pe care nu le poti plasa la o agentie obisnuita
  • Poti face trading – pariorii profesionisti care apeleaza la Betting Exchange fac trading; asta inseamna ca ei pot anticipa directia in care vor evolua cotele la un anumit meci, iar pe baza acestui lucru obtin profit, fara a astepta efectiv rezultatul unui pariu plasat
  • Poti profita de greselile altor jucator – fiind practic vorba despre un schimb de pariuri intre jucatori, uneori poti specula unele erori facute de utilizatorii incepatori si in acest fel sa castigi bani intr-un mod usor

Odata ce vei incepe sa joci la Betting Exchange vei descoperi si alte avantaje pe langa cele de mai sus, cum ar fi faptul ca nu esti limitat in privinta mizelor, cum se intampla uneori la casele de pariuri obisnuite.

Acest mod de pariere iti aduce o multime de beneficii, insa inainte de a incepe sa il testezi pe bani reali, asigura-te ca ai inteles perfect mecanismul lui de functionare, pentru a nu face unele greseli ce te pot costa bani.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.