Logitech G602, mouse-ul wireless cu o autonomie record

In lumea gamingului se pune mare pret pe detalii, indiferent ca ne referim la detaliile jocurilor sau la accesoriile destinate gamerilor. Se intampla deseori ca mai multi gameri sa ajunga la un nivel extrem de avansat, dexteritatea si inteligenta lor fiind, in mare parte, cotate cu aceleasi cifre. In aceste situatii intervin micile detalii sau accesoriile de joc, asa cum sunt tastaturile, gamepad-urile sau mouse-urile.

Astazi vom discuta despre mouse-uri, unul dintre modelele care au revolutionat lumea gamingului purtand numele de Logitech G602. Ce face deosebit acest mouse? In primul rand designul inovativ si functionalitatile duse la extrem, acest device fiind echipat cu numeroase functionalitati si butoane menite sa ajute gamerii in situatiile critice. Mai mult de atat, Logitech G602 este unul dintre mouse-urile wireless, aspect tot mai apreciat de jucatori. Dedicat gamingului, Logitech G602 se mandreste cu o autonomie de joc de numai putin de 250 de ore, in calcul fiind inclusa chiar si tehnologia Delta Zero, una dintre inovatiile celor de la Logitech pe care o regasim pe majoritatea modelelor din gama G.

Desi lansarea s-a dorit a fi un eveniment care sa scoata in relief adevarate capacitati ale acestui mouse, nu putem neglija nici celelalte doua produse pe care cei de la Logitech le-au scos la inaintare. Discutam despre numai putin de doua mouse-pad-uri, este vorba despre Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad si Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad, ambele modele putand fi considerate accesorii de lux pentru mouse-ul anterior prezentat.

Simpla prezenta a unui mouse de calitate nu echivaleaza cu rezultate de varf, aceasta pare sa fi fost teoria celor de la Logitech in momentul in care au conceput aceste mouse pad-uri.
Aspectul fundamental al celor doua produse se rezuma la suprafetele optimizate special pentru a obtine mai multe stiluri de joc. In acest sens, se poate adapta rezolutia DPI in functie de necesitati, fie la dimensiuni mai mari, fie la dimensiuni scazute. Preturile nu sunt tocmai ridicate, mouse-ul fiind cotat la aproximativ 80 de euro in timp ce cele doua mouse pad-uri au preturi de 30, respectiv 20 de euro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.