Relocarea temei de nastere

author
2 minutes, 15 seconds Read

Tema natala a unei persoane, intocmita pentru data, ora si locul nasterii ne pune la dispozitie elementele esentiale privind caracterul, temperamentul si destinul acesteia. Totusi, atunci cand persoana se muta sau calatoreste intr-un loc mai indepartat de locul de nastere, perspectiva astrologica se transforma intrucatva, iar harta natala trebuie adaptata la noua locatie. Aceasta adaptare se numeste relocarea temei de nastere. Interpretarea temei relocate arata in ce fel tind sa se modifice anumite sectoare ale vietii in relatie cu acel loc. Evident ca suntem mai compatibili cu anumite puncte de pe glob decat cu altele. In anumite situatii putem vorbi chiar de destinatii norocoase sau destinatii ghinioniste.

Cum se intocmeste tema relocata (TRL)? Aceasta se face pur si simplu ridicand o noua harta, pentru care pastram datele de nastere, inclusiv ora in valoarea ei absoluta (GMT) si schimbam localitatea, inlocuind-o pe cea natala cu cea care ne intereseaza. Astfel, pozitiile planetare vor ramane identice cu cele din tema natala (TN) si se vor modifica doar casele.

Analiza temei relocate poate arata in ce masura destinul tinde sa se „ajusteze” in alte zone geografice. A se retine ca destinul individului nu poate fi transformat radical, insa unele imbunatatiri sau agravari intervin in mod natural in cazul schimbarii localitatii.

De cea mai mare importanta intr-o tema relocata sunt conjunctiile planetelor cu unghiurile (in primul rand cu Ascendentul si Mijlocul Cerului), amplasarea lor in case si configurarea stapanilor acestora.

De exemplu, o localitate care ii aduce pe Marte sau pe Saturn in casa I, in casa a X-a sau pe MC (in sistemul de case antic, pe semne intregi), este considerata nefasta nativului, asa cum una care ii aduce pe Venus sau pe Jupiter in unghiuri este considerata benefica. Daca relocarea se produce intr-un punct de pe glob pentru care Jupiter se afla pe MC sau pe AS, acolo sunt sanse mai mari pentru obtinerea succesului socio-profesional, in cazul in care tema natala prezinta indicii de realizare socio-profesionala. Daca relocarea se produce intr-o zona pentru care casa a VI-a este distonanta, exista riscul ca locul respectiv sa nu priasca sanatatii; daca se produce intr-o zona unde casa a VII-a este atacata de malefice si stapanul ei ocupa o casa proasta, se poate sa se deterioreze relatia de cuplu; acolo unde axa ll-VIII este bine configurata, sunt sanse mai bune de castig financiar. Etc.

Vezi si:  Cele mai bune locuri în care găsești cărți online de citit

Harta natala se modifica vizibil doar la mutarea intr-un loc destul de indepartat de locul natal.

Incepand din momentul mutarii (sau pe parcursul unui sejur petrecut in alt loc decat in cel ne-am nascut), tranzitele se pot calcula si pentru harta relocata, nu numai pentru cea natala, obtinandu-se astfel indicii importante.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: www.horoscop-urania.org

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.