vip vedete

Istoria vedetelor

author
1
1 minute, 36 seconds Read

In trecut vedetele reprezentau persoane de referinta pentru majoritatea oamenilor. Erau persoane cu renume care au realizat ceva, au fost actori sau muzicieni, cantareti sau doar copii ale unor persoane importante cum sunt sefii de stat, politicienii sau altii. De asemenea, fotbalistii si fotomodelele intrau in aceeasi categorie de vedete.

Despre vedete in ziua de azi

In vremurile noastre, aceste lucruri s-au schimbat. Bineinteles, ca persoanele de mai sus si-au pastrat denumirea de „vedeta”, dar categoria a fost umpluta si cu alte persoane, care fac parte din alta clasa. Este vorba despre persoanele care nu au o meserie solida, in care exceleaza si care au intrat in atentia publicului din cauza altor activitati, care nu necesita un talent neobisnuit. De exemplu, in tabloide se promoveaza asa zise vedete, a caror meserie este doar sa zambeasca frumos in fata camerei de luat si sa fie imbracate cat mai sumar. Nu sunt actrite, nu sunt cantarete sau persoane cu functie de conducere in stat. Se numesc „asistente”, au in CV o aparitie in cel putin o revista pentru adulti si ies in evidenta prin stilul de viata opulent.

mercedes-vedete

Multa lume este de parere ca astfel de persoane nu intra in categoria vedetelor, dar audienta pe care aceste persoane o au este destul de mare, astfel incat ziarele tabloide nu isi permit sa renunte la informatiile despre acestea.

Posturile radio sunt si ele informative si distractive. In cadrul acestora exista ca invitati diverse vedete ce vin sa-si promoveze imaginea, dezbatand diverse subiecte. Exista chiar si emisiuni educative si informative la care participa critici, scriitori si jurnalisti cunoscuti. Oameni care au ajuns sa-si formeze o imagine cunoscuta in randul oamenilor datorita muncii lor. In alte tari vedetele din lumea muzicii si a serialelor se prezinta la emisiuni de divertisment in cadrul carora sunt pusi sa joace diverse jocuri haioase. Acestea au ajuns sa aiba mii de vizualizari si pe conturile de pe youtube.

Vezi si:  Horoscopul - modalitatea de a intelege viata

  • sursa foto: pixabay

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.