Cum sa iti alegi combina frigorifica

1 minute, 59 seconds Read

Combinele frigorifice vin intr-o varietate mare de stiluri si cu destul de multe caracteristici din care sa alegeti. Inainte de orice achizitie ar trebui sa va ganditi exact ce nevoi aveti pentru a face cea mai buna alegere. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna combina frigorifica.

Decideti-va ce stil de combina frigorifica doriti

  • alegeti una clasica, cu doua usi, cu frigiderul in partea inferioara si congelatorul in cea superioara, daca doriti o varianta economica si daca familia voastra nu este foarte numeroasa. Acest tip de aparate de refrigerat nu are foarte multe optiuni, dar este o varianta mai ieftina decat alte modele. In general au rafturile mai late, insa va trebui sa va aplecati ca sa luati ceva de pe raftul de jos.
  • alegeti varianta cu frigiderul in partea superioara si congelatorul in cea inferioara daca doriti un acces mai usor la rafturile frigiderului. Adultii vor trebui sa se aplece pentru a avea acces la sertarele congelatorului, dar este o parte a combinei frigorifice care nu este folosita foarte des. Combinele frigorifice cu congelatorul in partea de jos pot sa fie cu doua usi, cu o usa, sau 2 usi de tip side-by-side.
  • alegeti o combina frigorifica incorporabila daca doriti un aspect modern. Configuratiile pentru usi sunt destul de variate, iar usile pot fi montate cu panouri pentru a se asorta cu mobilierul vostru. Totusi au tendinta sa fie mai mici si mai scumpe decat alte modele.
Vezi si:  Cumpara inteligent folosind site-urile de anunturi electronice!

Decideti-va daca doriti un dozator de apa sau de gheata

Unele modele care ofera aceste facilitati trebui conectate direct la o sursa de apa, sau la canalizare, asa ca pozitia fata de de tevi este importanta. Alte modele ofera filtrare pentru apa. Daca alegeti unul dintre aceste modele verificati si pretul pentru filtrele de schimb si cat de usor de gasit sunt acestea. O astfel de combina frigorifica tinde sa aiba nevoie de reparatii mai des decat alte modele.

Luati in calcul volumul net pentru fiecare model

De obicei veti gasi o eticheta cu volumul fiecarui spatiu de depozitare in interiorul acestuia. Totusi luati in calcul si o pierdere de 25-30% de spatiu care nu va fi folosit. Modelele cu congelatorul deasupra au, de obicei, cel mai putin spatiu, iar modelele side-by-side au de obicei cel mai mult spatiu.

Mai multe sfaturi despre cum sa alegeti cea mai buna combina frigorifica gasiti pe onlinereview.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.