YKO-07-2

Set creativ pentru copii? Alege pictura cu nisip colorat, cadou pentru copil de orice varsta

2 minutes, 24 seconds Read

YKO-07-2Foarte multi parinti cauta online set creativ pentru copii, incercand sa gaseasca alternative la activitatile care implica gadgeturi. Cu atat de multi stimuli care asigura interactivitate sau implicare pasiva, este mult mai dificil pentru copiii din ziua de astazi sa fie atrasi de activitati clasice unde trebuie sa participe activ, fizic, asa cum sunt pictura sau desenul clasic. De la o varsta, cei mai multi copii se plictisesc usor si nu mai sunt dornici de a folosi atat de des acuarele, creioane colorate sau chiar plastilina.

In plus, uneori nici atitudinea parintilor nu este tocmai mobilizatoare – cu foarte putin timp liber si cu mult stres in viata de zi cu zi, adultii evita adesea activitatile copiilor care implica nevoia ulterioara de curatenie riguroasa si accepta compromisul reprezentat de jocurile pe smartphone, tableta sau consola…

Care este solutia ideala pentru a oferi copiilor stimulare pentru activitati creative autentice, fara tehnologie digitala implicata? Sa oferi ceva nou, deosebit, ceva care are avantajul de a atrage copilul si de a-l captiva. Sunt disponibile online fel de fel de seturi creative pentru copii care ii pot determina pe cei mici sa realizeze lucruri cu mainile lor, punandu-si in acelasi timp mintea la contributie. Este important sa fie stimulate imaginatia si simtul artistic, dar in acelasi timp sa fie cultivata rabdarea!

Nisipul kinetic, una dintre marile inventii din ultima perioada

Seturile cu nisip kinetic au devenit produse bestseller in magazinele de profil, caci aceste produse sunt pe placul copiilor, dar si al adultilor. Nisipul kinetic poate fi folosit mult timp, fara a-si pierde proprietatile. Nu se rasfira usor, se modeleaza facil, este placut la atingere. Copiii pot modela nisipul kinetic conform imaginatiei lor, pot folosi in acelasi timp accesoriile din produsele de tip set nisip kinetic disponibile in magazine precum www.HappyArt.ro. In prezent exista seturi Disney de nisip kinetic care ii vor captiva pe cei mici de la primul contact! Parintii se pot juca cu nisip kinetic alaturi de copii, dincolo de bucuria timpului petrecut in familie existand si avantaje in combaterea stresului.

Vezi si:  Regii Apusului - jocuri de browser online

Pictura cu nisip colorat, cea mai noua atractie

Dintre seturile creative din noul val de inventii, cele de pictura cu nisip colorat sunt pur si simplu impresionante chiar si pentru adulti! De altfel, exista seturi de pictura cu nisip colorat mai complexe, potrivite oricărei vârste, din nou cu avantaje majore antistres. In ceea ce ii priveste pe copii, acestia se vor bucura de posibilitatea realizarii desenelor intr-un mod inedic, sclipitor la propriu si la figurat! Vor rezulta desene deosebite ce pot fi expuse sau colectionate. Copiii vor fi stimulati sa aiba rabdare sa creeze, mai ales ca rezultatele se refera la personaje din povesti sau desene animate, inclusiv lumea Disney. Pictura cu nisip colorat este o activitate simpla, placuta si foarte accesibila – seturile de pictura cu nisip colorat se pot comanda online la preturi foarte prietenoase.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.