In ce filme a jucat Orlando Bloom?

1 minute, 34 seconds Read

Pe Orlando Bloom il stiti din trilogia „Stapanul Inelelor”, acolo unde a jucat rolul lui Legolas (pe care l-a interpretat si in trilogia „The Hobbit”), dar si din seria filmelor „Piratii din Caraibe”, acolo unde a jucat rolul fierarului Will Turner.

La o prima vedere, Orlando Bloom pare un pustan de 20 de ani, cu trasaturi oarecum feminizate. Putini stiu insa ca in spatele trasaturilor fine, aproape elfice, se ascunde un barbat care tocmai a implinit 37 de ani. Ceea ce e interesant e faptul ca, desi seria „Stapanul Inelelor” a fost filmata in perioada 2001-2003, actorul pare sa nu fi imbatranit catusi de putin, lucru care se poate vedea in cea de-a doua si a treia parte a seriei The Hobbit (ultima parte a seriei, „There And Back Again”, un film despre care se spune ca va fi in top 3 cele mai bune filme online va aparea pe 17 decembrie). Astfel, echipele de machiaj nu au avut prea mult de furca cu redarea aspectului lui Legolas in 2014, chiar daca de la prima aparitie in postura de elf a lui Orlando Bloom au trecut aproape 11 ani.

De-a lungul anilor, actorul a aratat ca este talentat peste masura. A dovedit-o in perioada 2001-2004, atunci cand actorul a intrat in pielea mai multor personaje in cursul unui singur an. De exemplu, in 2001 a aparut ca Legolas in Stapanul Inelelor, dar a jucat si in Black Hawk Dawn (film socotit de multi drept cel mai bun film din toate timpurile), la fel cum in 2003 a jucat in Ned Kelly, in Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre, precum si in ultima pelicula din Stapanul Inelelor, anume in Intoarcerea Regelui.

Vezi si:  Rolele pentru copii, o alegere recomandata de medici

Despre planurile de viitor ale lui Orlando Bloom nu se stie momentan mare lucru. Vom avea ocazia sa il vedem din nou pe marile ecrane incepand cu 17 decembrie 2014, atunci cand va fi lansat filmul „The Hobbit: There And Back Again„, ultima parte a trilogiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.