Jocurile, vacanta si caderea marilor companii!

1 minute, 15 seconds Read

Este vara, vacanta este in ‘floare’, copii stau acasa, iar calculatoarele sunt incinse de dimineata pana seara, atunci cand acestia pot iesi la joaca. Aceasta perioada de timp este foarte favorabila detinatorilor de site-uri cu jocuri  online, care inregistreaza vizite foarte mari, implicit incasari mari. Sa nu-i subestimam, munca acestor webmasteri, pe numele lor de ‘scena’ este foarte dificila, in fiecare zi trebuie sa adauge jocuri noi, sa stea aproape de site pentru a repara eventualele erori sau sa lucreze la promovarea site-ului, care si aceasta este costisitoare.

Daca cineva crede ca adaugarea jocurilor este usor de facut, se inseala. Pentru ca vizitatorilor sa le placa toate jocurile de pe site, administratorul trebuie sa aleaga cele mai bune si mai populare jocuri oferite de producatori, plus ca trebuie sa adauge povestioare dragute pentru a ‘te introduce’ in lume virtuala.

V-am vorbit putin despre munca celor care va ofera jocuri in fiecare zi, indiferent de preferintele voastre.

De cate ori v-ati intrebat de ce sa mai dau bani pe jocurile oferite de companii ca Ea Games, Konami, Ubisoft sau altelele cand pot juca direct pe un site jocuri foarte bune din punct de vedere al gameplay-ului, al graficii sau chiar al povestioarei ? De ce sa mai investesc eu in performantele calculatorului cand pot sa ma joc foarte simplu decat cu o conexiune la internet ? Sunt foarte multi care gandesc asa, iar din aceasta cauza marile companii au inceput sa lase din pret sau sa nu mai ceara atat de multe resurse ale computerului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.