Jocurile online preferate de fete

author
1 minute, 19 seconds Read

Jocurile de fete au fost si vor fi unele din cele mai vizitate jocuri online pe aceasta nisa. De ce spun asta? Ne aflam in 2013 si populatia de gen feminin este in crestere.
In al II lea rand oferta diversificata de jocuri disponibila pe piata online. Jocurile pe care le prefera fetele se impar in multe categorii. Printre cele mai populare categorii de jocuri de fete sunt cele dressup, jocuri cu barbie 2013, de machiat, dar si jocuri cu Mario.

Fetele iubesc jocurile cu celebritati gen Miley Cyrus, Justin Bieber sau Rihanna, in care trebuie sa machieze sau sa imbrace una din vedetele in trend. Moda in general este un subiect foarte abordat pe internet , iar dezvoltatorii web profita din plin de asta, creand jocuri flash pentru fete care se raspandesc foarte repede.
Grafica acestor jocuri este foarte buna, sunt usor de jucat , necesita doar utilizarea mousului, ceea ce convine de minune chiar si segmentului de copii intre 3 si 7 ani.Fetele se distreza alegand o multime de machiaje si coafuri ce se poarta anul acesta. Jocurile de fete reprezinta astfel un mod de relaxare si un mod prin care sa-si puna in valoare calitatile de designer vestimentar.

Multe dintre fete viseaza sa ajunga creatoare de moda, si  jocurile de tip dressup pot fi un inceput in acest domeniu. Daca observati ca la fetitei dumneavoastra ii plac foarte multe aceste jocuri de acest gen, va puteti gandi la o viitoare cariera in lumea modei. Mai in gluma, mai in serios,  in functie de ce laturi isi dezvolta copii in copilarie, acestea chiar pot avea urmari in viitorul lor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.