Sarea si piperul intr-o petrecere

author
1 minute, 31 seconds Read

Se spune ca cei care organizeaza o petrecere sunt cei care se distreaza cel mai putin. Aceasta se intampla deoarece organizatorii trebuie sa aiba grija de fiecare detaliu: ca invitatii mananca, beau si se simt bine, ca e muzica si o ambianta placuta, ca sunt activitati interesante si interactive. In acest articol vom vorbi despre cateva reguli pe care trebuie sa le respecte organizatorul oricarei orice petreceri reusite.

1.Mancarea si batura: Pentru ca invitatii tai sa se simta bine, ai grija ce meniu alegi. Daca ai invitati vegetarieni de exemplu, trebuie sa incluzi in meniu si preparate pe gustul lor. In ceea ce priveste bauturile, gusturile sunt care mai de care mai variate, asa ca ar trebui sa ai o selectie cat mai vasta de bauturi, atat alcoolice, cat si non-alcoolice.

2.Tema petrecerii: Tema unei petreceri si invitatii ei sunt doua elemente aflate in stransa legatura. Fie alegi tema in functie de invitati, fie invitatii in functie de tema. Temele pe care le poti alege sunt variate. Cateva exemple ar fi: rustic party, black party, wine party, winter party etc.

3.Intretinerea atmosferei: Bineinteles, atmosfera tine foarte mult atat de felul in care arata si este organizat spatiul in care are loc petrecerea, cat si de muzica. Daca este o petrecere foarte eleganta, poti opta pentru un cvartet de corzi, muzica ambientala, jazz sau blues. Daca in schimb e ceva mai alert, poti angaja diferite mini-spectacole pentru a aprinde atmosfera.

De exemplu, un program de stand-up, cu diverse bancuri si glume, de bun gust bineinteles, ar crea o atmosfera vesela si placuta. Daca petrecerea este in schimb pentru un copil mic, puteti angaja un clovn, care prin glumite, scamatorii, bancuri si jonglerii va atrage interesul micutilor invitati. Nici idea unui magician sau a unei zane nu iese din discutie cand vine vorba de petrecerile copiilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.