Inlocuieste undita cu tastatura si pescuieste toate jocurile online de pe internet

2 minutes, 6 seconds Read

Pescuitul este probabil una dintre cele mai relacante activitati de pe lumea asta. Ce poate fi mai placut dupa o saptamana grea de munca decat sa te relaxezi in weekend, pe malul unui iaz, cu undita in mana? Putine activitati intrec pescuitul ca relaxare si satisfactie.

Pescuitul ca arta

Multi spun ca pescuitul nu e o activitate ci mai degraba un sport. Eu insa indraznesc sa merg mai departe deoarece cred ca pescuitul e o arta. O arta a rabdarii in care vei fi rasplatit pe masura. Se spune desre pescuit ca este o activitate plictisitoare. Nimic mai fals! Pescuitul poate fi foarte distractiv, existand zeci de stiluri diferite de a pescui. De fapt fiecare peste se prinde intr-un mod unic, folosind unelete si momeala diferita, asa ca niciodata nu va veti plictisi. Nu degeaba circula proverbul “Din om poti face pescar dar din pescar nu mai poti face om”. Cu alte cuvinte, pescuitul este o activitate ce te captiveaza aproape fara sa stii.

Pescuitul, o activitate milenara

Pescuitul este de asemenea si una dintre cele mai vechi dar si cele mai nobile meserii. Am putea spune ca este chiar o meserie sfanta de vreme ce doi dintre apostolii Ortodoxiei erau pescari. Pescuitul a evoluat mult de-a lungul anilor. Daca inainte pestele se prindea doar cu un bat, o bucata de ata si un carlig, acum exista numeroase ustensile, care de care mai variate si mai complicate.

De acum poti pescui si din fata calculatorului

Gratie internetului, pescuitul nu inseamna doar sa stai pe malul iazului. Acum poti pescui chiar si de pe scaunul din sufragerie. Nu iti trebuie undita, ci doar un calculator conectat la internet. Seria de jocuri de pescuit sunt foarte populare pentru ca ofera distractie garantata. Daca nu esti convins pe deplin nu ar fir au sa te convingi singur aruncand un ochi pe Yodo.ro.

Jocurile online de pescuit sunt incredibil de captivante. Vei avea astfel ocazia sa prinzi specii foarte rare de pesti, pesti pe care i-ai vazut doar pe Discovery. Doar ca spre deosebire de pescuitul fizic, aici nu trebuie sa ai rabdare ci, din contra, trebuie sa te misti foarte repede pentru ca majoritatea jocurilor de pe site-urile de jocuri online dispun de un cronometru iar misiunea ta este sa prinzi cat mai multi pesti in acel interval de timp. Asa ca nu ai timp de pierdut, intra intr-un joc si apuca-te de pescuit. La final iti uram “fir intins”, sau poate ca e mai potrivita in acest caz urarea “internet intins”!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.