Mario, un erou al inimilor copiilor

author
1 minute, 24 seconds Read

Mario este un personaj celebru, care nu mai are nevoie de nici o prezentare.Jocul Mario a fost dezvoltat de firma Nintendo, dar apoi a fost recreat in mii de variante de catre dezvoltatorii web . Initial, Mario era un erou care trebuia sa sara, sa adune cat mai multe puncte  si sa evite toti dusmanii care-i apareau in cale. Copii sunt incantati de dinamismul  si spiritul de aventura al acestui joc.

Desi prezentat in multe variante, insusirile personajului nu au fost schimbate : ochii mari si nasul proeminent, frizura in stil italian, salopeta de instalator albastra, bluza si sapca rosie cu litera M.
Mario apare in multe joculete alaturi de Luigi, fratele sau care este diferit doar prin culorile hainelor sale.
Unele din cele mai populare jocuri Mario sunt: Super Mario Bros, Mario and Luigi, Princess Peach, Mario Smash, Dr. Mario.

Printre cela mai noi jocuri cu Mario aparute in mediu online sunt:
1.Mario si cursa in spatiu-un joc in care Mario se intrece in spatiu cu mai multe navete spatiale.
2.Mario salvat de Sonic, in care Mario s-a imbatat si Sonic , prietenul sau  trebuie sa-l care acasa cu camionul avand grija sa nu-l scape pe drum.

3.Mario il hraneste pe Yoshi, un joc in care Mario alaturi de fratele sau Luigi il hraneste pe Yoshi, estimand forta si unghiul aruncarii sale.

In general jocurile cu Mario se desfasora pe parcursul mai multor nivele, timp in care utilizatorul trebuie sa ajute personajul sa indeplineasca mai multe misiuni.

Joaca ultimele jocuri cu Mario 2013, care  iti sunt oferite gratis in orice moment, pentru ca tu sa pornesti alaturi de personajul tau preferat, in marile sale aventuri si sa il ajuti neconditionat sa invinga raul!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.