Multitudinea jocurilor online

1 minute, 17 seconds Read

O data cu expansiunea internetului incepand cu mijlocul anilor ’90 au inceput sa apara si din ce in ce mai multe jocuri. Prin anul 1996 au inceput sa apara si asa numitele jocuri Flash (nume dat de tehnologia care o folosesc). Acestea fiind joculete scurte si nu foarte complexe.

Desi micute ele s-au bucurat si se bucura in continuare de o popularitate foarte mare. Datorita popularitatii si a faptului ca sunt relativ usor de facut au aparut extrem de multe de astfel de jocuri, care mai de care mai interesante. Astfel se poate spune ca am ajuns intr-un moment in care nu cred ca mai exista nise care sa nu fie acoperite de jocurile flash.

Si cand ne referim la nise, ne putem referii la orice ne poate trece prin cap, de exemplu putem gasi jocuri cu motociclete, daca suntem pasionati de tuning sigur o sa gasim jocuri cu masini tunate, daca dorim sa vedem ce inseamna o meserie si luam ca exemplu taximetria, sigur o sa gasim jocuri cu taxi.

In plus unele astfel de jocuri pot fi mult mai complexe si mai lungi, existand si adevarate simulatoare in jocuri cu avioane sau jocuri cu elicoptere. Desigur, exista si jocuri de strategie, luand ca exemplu jocuri cu tancuri.

In concluzie jocurile online pot fi o buna alterantiva la jocurile clasice de calculator, iar multitudinea si varietatea lor, ii pot face si pe cei ce nu le place se joace sa incerce cateva joculete si chiar sa se indragosteasca de ele. Voi ce jocuri ati incercat in ultima perioada?

Vezi si:  Jocuri online pe Krigo!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.