Afla saptamanal ce ti se intampla daca esti in zodia Fecioarei

2 minutes, 51 seconds Read

Indiferent de cat de superstitiosi suntem trebuie sa admitem ca astrele au o importanta deosebita in viata noastra. Infinite pot fi discutiile legate de capacitatea noastra de a cunoaste destinul pe care-l avem, dar si despre posibilitatile mai mult sau putin cunoscute de care dispunem pentru a putea interveni in acest destin. Dincolo de aceste discutii, astrele se vor alinia in continuare si ne vor influenta vietile. Nu trebuie sa ne resemnam, astazi avem destule instrumente care ne spun ce ne prezic astrele.

Inca de la nastere, intreaga noastra existenta sta sub semnul zodiei in care sortii ne-au distribuit. O mica evaluare a celor 12 zodii ne indica atat valente pe care ni le dorim, dar si predispuneri negative pe care orice om cauta sa si le reprime. Nu exista zodii perfecte, asa cum nu exista nici zodii indezirabile total. Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale este, in sine, un martor al echilibrului Universal.

Din toate cele 12 zodii, zodia Fecioarei se distinge prin puterea cu care tine la propriile sentimente. Persoanele nascute in zodia Fecioarei au o usa permanent deschisa catre recunoasterea publica, insa sunt “condamnate” la eforturi considerabile pentru a putea trece de acea usa. Daca faci parte din aceasta zodie cu adevarat speciala poti saptamanal afla de aici “ce-ti este scris”.

Dinamica astrelor se regaseste in activitatea noastra zilnica. Daca nu vrem sa fim surprinsi de ceea ce ni se intampla, putem, saptamanal, gasi raspunsuri argumentate de astrologi in surse demne de incredere. Si chiar daca nu vom putea face mari schimbari in ceea ce ne priveste macar ne vom putea pregati pentru ceea ce va urma sa ni se intample.

Vezi si:  Filme 3D care merita sa fie urmarite la cinema

Revenind la cei nascuti in zodia Fecioara mai spunem ca nativii acestui semn zodiacal se disting printr-o capacitate iesita din comun de analiza si sinteza. Sunt persoane carora le pasa de ce se intampla in jurul lor, dar nu pot accepta implacabilitatea destinului, cautand permanent raspunsuri la orice fel de intrebare. Pentru cei din zodia Fecioara cunoasterea si experienta sunt instrumentele care stau la baza tuturor intamplarilor. Pentru ele hazardul joaca doar un mic si insignifiant rol, fiind adepte nu neaparat ale controlului total, dar cu siguranta a interorgarii situatiilor pana in momentul ajugerii la un raspuns cu adevarat elucidator.

Nativii din zodia Fecioara sunt persoane dedicate invatarii. Aplecarea catre studiu se face fara mari eforturi, fiind parca programati pentru a invata. Sunt persoane pentru care riscul pare a veni din necunoasterea lucrurilor, de aceea prefera sa invete cat mai mult pentru a diminua, pana aproape de eliminare, posibilitatea intamplarii a ceva neprevazut.

Pentru a afla mai multe despre cei nascuti in aceasta zodie va invitam sa cititi o resursa online de calitate: horoscop zodii.

Zodia Fecioara este si un club exclusivist al posesorilor de logica. Din dorinta celor care fac parte din aceasta zodie de a sti cat mai multe s-a nascut si nevoia de a corela logic toate informatiile acumulate. Acest mix de calitati duce nastere la persoane cu caractere puternice, orgolioase in stiinta pe care o au, dar si neinduplecate in a penaliza orice lipsa de logica. Pentru cei nascuti in zodia Fecioara totul are un sens daca si logica confirma acest lucru. Nu de putine ori, din nevoia de a urmari firul logic al unei situatii, pana la elucidare, persoanele din aceasta zodie par a fi interiorizate. Raspunsurile odata obtinute carapacea se deschide si vom avea in fata o persoana coerenta, logica si cu adevarat perfectionista.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.