Care sunt cele mai cautate bancuri pe internet?

author
1 minute, 31 seconds Read

Atunci cand vine vorba de bancuri, Bula este cu siguranta campion. Cei mai multi care vor sa se amuze cauta pur si simplu “bancuri cu Bula” pe Google si astfel vor descoperi o paleta foarte larga de bancuri. E clar ca de-a lungul timpului acest personaj a devenit un simbol pentru bancuri tari si ca el apare in diferite contexte. La scoala, in armata, la cumparaturi, in familie, de Craciun sau de Pasti, in numeroase bancuri il puteti regasi pe Bula.

Lista ce contine bancuri cu Bula este foarte lunga si in timp s-au scris mii de pagini pe acest subiect. Cele mai bune bancuri se gasesc pe diferite site-uri care au umplut si care au impaienjenit internetul, iar in top se afla, bineinteles, bancuri cu Bula. Acesta a luat forma unui copil care se preface a fi prost, uneori obraznic, neglijent, iar alteori l-am gasit sau il gasim in bancuri drept un adolescent rebel, care nu respect niciun fel de regula. Daca vrei bancuri tari, nu exista pagina pe care sa nu-l gasesti pe Bula. El este prezent peste tot, chiar si atunci cand poate nu vrei. Si cand au inventat unii bancuri noi, tot Bula a fost sursa cea mai buna de inspiratie. Cele mai bune bancuri cu Bula se gasesc, in ultima perioada chiar si pe youtube, in varianta audio, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa dai play si iti poti insenina ziua cu bancuri tari.

In multe dintre acele bancuri cu Bula de pe internet, personajul a facut de toate. S-a certat cu postasii, a fost la doctor, a zburat cu avionul si uneori chiar s-a luat de cei care au carute. De asemenea, mancarea este unul dintre subiectele lui preferate. Asadar, daca vrei bancuri sau bancuri tari, atunci chiar ar trebui sa cauti bancuri cu Bula.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.