Filme de animatie pentru copii, clasice

author
1 minute, 39 seconds Read

Va prezentam unele dintre clasicele filme de animatie care vor incata toti copiii!

Barbie in „A Christmas Carol”

Barbie si colindele de Craciun prezinta povestea lui Eden Starling. Aceasta este o cantareata de opera egoista si uracioasa, care nu obisnuieste sa le da angajatilor ei vacanta de Craciun.

Eden este vizitata de matusa ei, incearca sa o scoata din comportamentul ei egoist si trimite trei spirite ale Craciunului. Atunci Eden afla ca din cauza rautatii ei uriase Craciunul este distrus.

Vedeti si linkul oficial de pe imdb: http://www.imdb.com/title/tt1314715/

Alba Ca Zapada

Alba-ca-Zapada este povestea minunata care ne-a incantat copilaria, acum intr-o noua ecranizare deosebita! Alba-ca-Zapada era fata de Imparat. Mama ei a murit cand a nascut-o, iar tatal ei s-a casatorit cu o alta femeie. Noua împarateasa era frumoasa, insa rece, nespus de trufasa si invidioasa. Intr-o buna zi ea si-a intrebat oglinda: Oglinda, oglinjoara, cine e cea mai frumoasa din tara? Oglinda i-a raspuns: Frumoasa esti tu imparateasa, precum ziua luminoasa, insa Alba-ca-Zapada este mult mai frumoasa! Din acel moment Imparateasa-cea-rea a pus la cale uciderea Albei-ca-Zapada. Frumoasa tanara a scapat insa si s-a adapostit intr-o padure, unde si-a gasit refugiul in casa celor Sapte pitici. Nici aici insa nu se afla in siguranta de ura oarba a mamei sale vitrege care a incercat sa o omoare cu un mar otravit. Tot raul a fost spulberat, atunci cand un print viteaz a ajuns la timp si a salvat-o. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti….

ANIMALIA

Zoe si Alex, doi copii de 11 ani, sunt azvarliti dintr-o librarie in Animalia, o lume plina de animale cuvantatoare!

Vezi si:  Dansul si perfectionarea lui prin cursuri

Sosirea lor in lumea fermecata coincide cu cateva evenimente neobisnuite care pun in pericol inima taramului – Miezul. Zoe si Alex, impreuna cu noii lor prieteni, folosindu-se de magie si intelepciune pornesc in rezolvarea misterelor si restabilirea armoniei in Animalia.


Pentru o lista cu unele dintre cele mai frumoase filme de animatie, pentru copii, vizitati copilul.ro!


 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.