Cum să găsești un aragaz ieftin

author
2 minutes, 15 seconds Read

Cumpărarea unui aragaz nu ar trebui să fie o achiziție de impuls chiar dacă este unul dintre primele lucruri de care ai nevoie într-o bucătărie. Pentru că presupune o investiție pe termen lung, de cel puțin 10-15 ani, este bine să faci o cumpărătură bine documentată și informată. Decât să optezi pentru cel mai ieftin model pe care îl găsești pe piață, gândește-te care sunt nevoile tale de gătit, cât de des gătești, pentru câte persoane, câte persoane gătesc la același aragaz, care sunt rețetele pe care vrei să le încerci și care sunt cerințele pe care le impun. După ce ai găsit modelul care satisface toate cerințele tale, uite ce poți să faci ca să găsești aragazul respectiv la cel mai bun preț de pe piață.

Urmărește campaniile de promoții reale

Pentru a putea achiziționa un aragaz ieftin care în realitate este modern și prezintă specificații dintre cele mai variate, trebuie să urmărești prețul lui pe o perioadă mai mare de timp, de cel puțin 2 luni. Site-urile mari care comercializează electronice și electrocasnice au campanii promoționale lunare, trimestriale sau anuale, iar prețul produsului tău preferat poate să scadă sau să crească de la o campanie la alta. Dacă procesul de comparare a prețurilor în campanii ți se pare prea laborios, cea mai simplă soluție, dar și cea mai riscantă, este să aștepți Black Friday, acea zi a anului în care toate produsele sunt reduse. Riscul este ca stocul să fie limitat, dar cu siguranță în acea zi/săptămână vei găsi cele mai bune prețuri din an. Trebuie să fii atent că Balck Friday ar trebui să fie într-o singură zi/săptămână din an, în luna noiembrie, așa că ferește-te de site-urile care încearcă să se folosească de această tactică tot anul, dar fără reducerile substanțiale cu care ar trebui să vină această sărbătoare.

Vezi si:  Cate lucruri stii despre firma de televizoare Samsung?

Folosește un site sau o aplicație de comparare a prețurilor

Există mai multe site-uri care îți oferă posibilitate să vezi simultan prețurile disponibile pentru același produs, dar de la magazine diferite, astfel încât tu să faci cea mai bună alegere. Cu toate acestea, trebuie să știi că site-urile de comparare a prețurilor nu au listate toate magazinele existente, așa că de multe ori aragazul cel mai ieftin poate să fie la un magazin care nu se află înregistrat la ei pe site.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.