Cinci noi jocuri pentru mobil ale Stapanului Inelelor vor fi lansate. Iata-l pe primul dintre ele

author
2 minutes, 9 seconds Read

In cateva zile, va fi posibil sa joci un nou joc Lord of the Rings, cu Heroes of Middle-earth.

In asteptarea lansarii (si a testarii) lui Star Wars Jedi Survivor peste cateva zile, Electronic Arts tocmai a confirmat o veste buna in ceea ce priveste adaptarea in jocuri video a unei alte licente importante: Stapanul Inelelor. Pregatit de mai multe luni, noul joc Heroes of Middle-Earth va fi disponibil peste o luna, pe 10 mai. Si este un joc pentru smartphone, un RPG.

Un nou joc pentru mobil al Stapanului Inelelor de la EA

Va fi disponibil chiar exclusiv pe mobil, spre deosebire de Jedi Survivor sau The Lords of the Rings: Gollum. Sunt implicate Android si iPhone. Fara revolutie la vedere, va fi un „gacha game” (asa cum vedem atatea pe mobile), dar in universul semnat J.R.R Tolkien, autorul Stapanului Inelelor. Cu alte cuvinte, este un RPG, cu tot interesul pe care acest format il aduce pentru a face experienta mai imersiva si pentru a putea dezvolta personajul sau personajele.

Acest nou joc Lord of the Rings Heroes of Middle-earth va fi distribuit sub forma unui joc free-to-play, cu alte cuvinte un joc care poate fi descarcat si jucat gratuit la inceputul sesiunii. Pentru a obtine profit, editorul va oferi apoi jucatorilor posibilitatea de a achizitiona accesorii, de exemplu.

Diverse lootbox-uri vor permite jucatorilor sa puna mana pe echipamente noi, dar si pe numeroase personaje din Stapanul Inelelor si Hobbitul. Acesta este un „obiect de colectie” tipic pentru multe jocuri mobile si care, in general, mentine atentia jucatorilor timp de luni intregi.

Vezi si:  Jocuri pentru o varietate mare de gusturi

Editorul promite „povestiri captivante, lupte pe rand, un sistem de colectie bogat si o selectie larga de personaje. Jucatorii vor putea retrai momente iconice din lumea lui Tolkien si vor putea lupta impotriva marilor rele din Pamantul de Mijloc”. Jocul va spune povestea unui nou inel descoperit in Middle-earth, capabil sa rescrie istoria…

Nu toate smartphone-urile sunt compatibile

In ceea ce priveste compatibilitatea, The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth va fi disponibil pe toate dispozitivele Apple care ruleaza iOS 13 (si mai sus), incepand cu iPhone 6S. Pe partea de Android, jocul va putea fi rulat incepand cu Android 5.0, cu conditia sa ai un dispozitiv cu un ARM Quad Core de 1,6 GHz sau mai mare si cel putin 2 GB.

Ramane de vazut daca acest nou joc mobil al Stapanului Inelelor va reusi sa se detaseze de concurenta deosebit de acerba din acest segment (Raid Shadow Legends, Marvel Strike Force, Star Wars Heroes, Dragon Ball Legends etc.). Lansarea este programata pentru 10 mai, pe Google Play si App Store.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.