Vrei sa cunosti persoane noi? Nimic mai simplu!

author
1 minute, 30 seconds Read

Comunicarea este arta de a te cunoste pe tine insuti si mai apoi arta de a-i cunoaste pe ceilalti. De ce? Ei bine, pentru ca, comunicand incepi sa iti cunosti atat punctele slabe cat si cele forte si astfel te poti dezvolta ca persoana. Adolescentii sunt cei mai vizati in aceasta privinta deoarece, fie din cauza vremurilor agitate, fie din cauza faptului ca pur si simplu prefera sa se refugieze in lumea lor, uita de faptul ca si viata sociala este necesara.

Interiorizarea poate avea de cele mai multe ori efecte negative, asadar, ar trebui ca zi de zi sa incercam sa vorbim cat mai mult cu cei din jurul nostru pentru a ne putea forma un caracter puternic care sa ne ajute sa supravietuim in cotidian. Totusi, in prezent sa comunici este mult mai usor cu ajutorul messenger-ului. Pe messenger avem o indentitate cunoscuta si totodata enigmatica deoarce, pana la urma, vorbim cu foarte multe persoane, fara sa ne aflam in acelasi loc.

Timiditatea dispare mult mai rapid atunci cand decidem sa comunicam online, asadar pentru a invata sa discutam despre grijile si problemele zilnice, online-ul poate fi cea mai buna alternativa. In plus, lista de messenger poate fi imbogatita si cu persoane pe care sa nu le cunoasteti de la bun inceput, persoane cu care sa reusiti sa legati prietenii numai din fata ecranului. Pe internet exista liste intregi cu id fete sau cu adrese de baieti, persoane pe care le puteti adauga si cu care puteti vorbi non-stop daca doriti.

Astfel de experiente pot fi adevarate avantaje pentru oricine, asadar de ce sa nu incercati? Vorbiti cu persoane de toate varstele si astfel puteti afla o multime de lucruri noi. Socializand veti capata noi abilitati de care nici nu va gandeati vreodata ca le puteti avea, deci, nu ezitati!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.