Teste IQ distractive pentru copii

author
1 minute, 44 seconds Read

Coefiecientul de inteligenta, cunoscut si drept IQ, masoara gradul de inteligenta a unei persoane. Un test de masurare a coeficientului de inteligenta este intotdeauna binevenit. Si copii pot face asemenea testari.
Un test iq pentru copii este usor de facut, mai ales ca multe dintre ele sunt disponibile online. Unul dintre aceste teste de IQ este disponibil si pe site-ul clopotel.ro. Nu trebuie decat sa dai raspunsuri sincere la intrebarile puse acolo, apoi sa vezi rezultatele. IQ-ul celor mai multi dintre oameni este in jur de 100.

Cifra medie este de 100

Un test IQ pentru copii va arata care este nivelul la care se situeaza micutul. Daca se obtine un scor mai mic de 100, trebuie sa stii ca acesta se poate schimba in timp. Prin exercitiu, oamenii pot deveni mai inteligenti.
Trebuie sa stii ca unele cercetari au aratat ca unii copii cu autism au prezentat o crestere a IQ-ului datorita unor terapii comportamentale.
Un alt studiu efectuat in Norvegia, la care au luat parte copii care au studiat cu 2 ani mai mult decat durata stabilita pentru educatie aveau un IQ mai mare spre deosebire de ceilalti. Asadar, studiul prelungit stimuleaza inteligenta.

Testele de masurare a IQ-ului pentru copii sunt in mai multe variante

Exista nenumarate variante ale unui test de inteligenta pentru copii. Acestea pot fi gasite de catre parinti cu ajutorul motoarelor de cautare. Exista mai multe modele de astfel de teste (mentionam TestIQ.ro), astfel incat fiecare persoana poate sa aleaga. Pot fi facute, de asemenea, mai multe testari de masurare a coeficientului de inteligenta. Astfel de teste pot fi repetate in fiecare an.

Vezi si:  Jocuri online pe Krigo!

IQ-ul, influentat de varsta tatalui

Micutii ai caror tati sunt in varsta au rezultate mai slabe la testele de inteligenta pentru copii. De vina se pare ca ar fi o mutatie genetica. Potrivit cercetatorilor, femeile si barbatii decid sa aiba copiii la o varsta mai inaintata mai ales in tarile dezvoltate. Alte cercetari au demonstrat ca exista o legatura intre procrearea la o varsta mai inaintata si anumite probleme de sanatate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.