Rolul foliilor adezive in casa dvs

author
1 minute, 36 seconds Read

Rolul foliilor adezive este acela de a decora peretii, geamurile sau chiar pentru decorarea pardoselilor. Bineinteles, mai pot fi folosite pentru inscriptionarea masinilor, laminarea clasice sau reflectorizanta sau pentru cutter-plottere.

Prima si poate cea mai intalnita folie adeziva este cea cu ajutorul careia decorezi peretii casei. Acestea sunt create special cu imagini grafice deosebite si rolul sau este de a decora peretii interiori casei si de a aduce un plus de modernism in propriul camin. Este recomandat sa fie lipite doar pe peretii care sunt foarte netezi si sa se evite pe cat posibil aplicarea lor pe suprafete deformate. Inainte de aplicare mai este recomandat sa se verifice compatibilitatea intre suprafata pe care urmeaza sa fie lipit si adezivul special al foliei. De mentionat este ca se aplica foarte greu pe peretii care au fost zugraviti cu vopsea pe baza de silicon sau pe baza de teflon.

O alta categorie este cea a foliilor adezive pentru decorarea geamurilor atat la interior, cat si la exterior. Rolul acestora este unul decorativ si are menirea sa creeze efecte care sa atraga atentia. Se gasesc in mai multe culori, cum ar fi aurii, argintii, sidefate sau colorat in masa pentru realizarea de vitralii.

Foliile care se folosesc pentru decorarea podelelor si a pardoselilor au o structura putin mai complexa avand in vedere ca trebuie sa nu fie alunecoasa. Asadar, dupa ce se aplica folia de print, pe deasupra se vine cu folia de laminare, care are rol de protectie si ofera printului rezistenta in timp chiar si in contact cu grasimi, uleiuri, combustibili, solventi sau acizi slabi. Folia are o textura speciala, care protejeaza impotriva alunecarilor chiar daca suprafata este uscata sau umeda.

Asadar, foliile adezive pot fi o foarte buna idee de decorare a peretilor, geamuri sau chiar a pardoselilor. Se aplica foarte usor si ofera un aspect placut, modern si nonconformist.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.