WordPress + o tema custom pentru realizarea unui site de anunturi

2 minutes, 6 seconds Read

Fie ca esti posesorul unui site de anunturi si te gandesti sa-i schimbi platforma, fie ca esti unul dintre cei care isi doresc sa detina propriul site de anunturi, trebuie sa stii ca exista o solutie rapida si profesionala in scopul realizarii unui astfel de site. Platforma WordPress este deja cea mai folosita platforma de creare a unui site web, astfel ca dezvoltatorii de teme si module s-au gandit a ar fi indicat sa mareasca paleta de servicii si au realizat un segment aparte aparte destinat site-urilor de anunturi.

Pentru a va convinge de calitatea unui site de anunturi realizat cu ajutorul platformei WordPress, va vom prezenta cateva dintre cele mai moderne si mai utilizate teme specifice acestui domeniu. Aceste teme sunt foarte populare si sunt folosite chiar si de catre firmele de webdesign pentru clientii care doresc realizarea unui site de anunturi online rapid si cu o serie de facilitati menite sa ofere un plus de calitate si confort vizitatorilor.

1. Classipres – Este o tema special creata pentru a va putea realiza intr-un mod extrem de facil un site de anunturi. Ca si facilitati, tema dispune de un modul separat pentru articolele de tip anunt, modul de realizare e unei galerii de imagini precum si o optiune de contact rapid a autorilor anunturilor. Tema este una premium si are un pret de aproximativ 99 de dolari.

2. Classifieds Theme – Realizarea unui site de anunturi nu a fost niciodata mai simpla. Cu ajutorul temei Classifieds Theme va puteti realiza un site de anunturi rapid cu implementarea unui sistem propriu de adaugare a anunturilor platite. Datorita unei structuri solide si a unui cod curat, tema este foarte rapida si dispune de o optimizare SEO foarte buna, fapt care o plaseaza in topul preferintelor clientilor.

Vezi si:  Cele mai des intalnite greseli de SEO si cum le putem corecta

3. Templatic Classifieds Theme – Realizata de echipa de la Templatic, cunoscuta pentru diversitatea si calitatea temelor pentru WordPress, aceasta tema este o solutie viabila pentru un site de anunturi cu o structura curata si clasica totodata. Va permite sa moderati rapid anunturile cu ajutorul unei interfate simplu de administrat, se pot implementa module pentru anunturile platite si va puteti aleget mai multe structuri pentru site-ul de anunturi, de la numar de coloane, culorile meniurilor si modul de afisare al anunturilor propriuzise.

In comparatie cu alte platforme de anunturi clasice, un site de anunturi realizat cu ajutorul platformei WordPress pare a fi o solutie ieftina, inteligenta datorita modului de administrare facil dar si una practica, modul prin care va puteti afisa anunturile fiind unul simplu si usor de modificat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.