Cum sa obtii gazduire de sediu social pentru firma

1 minute, 46 seconds Read

In momentul in care iti infiintezi propria firma trebuie sa te gandesti la o gramada de lucruri, trebuie sa ai in vedere o multime de lucruri si in acelasi timp va trebui sa gadesti rapid pentru alegerile care sa te propulseze rapid in piata pe care vrei sa activezi.

La inceput deciziile bune sunt cele care te ajuta sa economisesti timp si bani cu lucruri pe care nu ai de ce sa platesti foarte mult, resurse pe care sa le poti investi in ceea ce consideri a fi mai important.

In ceea ce priveste obtinerea de gazduire pentru sediu social, aici ai o varianta mai costisitoare si doua mai putin costisitoare. Prima inseamna sa inchiriezi sau sa cumperi un spatiu pentru sediu, ceea ce inseamna o investitie destul de mare mai ales cand firma se afla la inceput de drum. Cea mai ieftina metoda pentru obtinerea sediului social este aceea de a-l mentine in propria locuinta, insa pentru acest lucru ai nevoie de aprobari de la vecini (de sus, de jos, din stanga si din dreapta), dar si de la Asociatia de proprietari.

Cea de-a treia varianta, cea care nici nu prespune costuri foarte mari si in acelasi timp nu te obliga la eforturi pentru a obtine aprobari peste aprobari, este cea de gazduire a sediului social la o firma de avocatura. In schimbul unui onorariu firma iti ofera in schimb gazduire si aditional iti poate pune la dispozitie diverse servicii care iti pot fi de un real folos mai ales daca nu ai experienta si urmeaza sa o formezi pe parcurs.

Vezi si:  Localizarea – mai mult decat o simpla traducere

Documentele de care vei avea nevoie pentru a completa dosarul de gazduire sunt, o parte din ele: extras de carte funciara, certificat de mostenitor (daca este cazul), contract de donatie, sau contract de schimb ori contract de inchiriere, proces verbal de receptie a constructiei si alte cateva documente. Lista intreaga o puteti consulta fie pe un site de specialitate, fie direct de la avocatul care se va ocupa de infiintarea firmei. Acesta te poate ajuta sa obtii toate actele necesare, sa le verifice si sa te ajute la completarea lor, precum si la depunere.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.