Inregistrare marci – in ce constau litigiile

Din momentul in care ti-ai inregistrat propria marca nu inseamna ca nu mai este nimic altceva care sa iti strice planurile. Aceasta trebuie monitorizata si protejata astfel incat sa nu ai probleme care sa afecteze produsele sau afacerea pe care o ai. Litigiile care apar in inregistrarea marcilor pot fi rezolvate cu maximum de eficienta daca sunt gestionate de o echipa de avocati competenti.

Solutiile oferite de o firma de avocatura specializata trebuie sa fie in concordanta cu ultimele reglementari si in acelasi timp sa poata determina rezolvarea problemei intr-un timp cat mai scurt posibil din punct de vedere legal. Litigiile pentru inregistrare marci pot sa apara si sub forma de opozitii dar si sub forma de contestatii. Pentru opozitii este necesar sa fie facute la cel mult doua luni din momentul in care a fost depus cererea de inregistrare marca la Buletinul Oficial de Proprietate Industriala, pentru ca aceasta sa mai fie valabila. In cazul in care vorbim de contestatii, termenul este mai scurt. Nu trebuie sa treaca mai mult de 30 zile din momentul in care a fost publicata cererea de inregistrare de marci.

Orice problema pe care o intampini cu marca ta inregistrata poate fi rezolvata cu succes atata vreme cat ai aproape sfatuitori buni si mai ales oameni implicati si cu experienta care isi dau interesul ca treaba sa fie facuta bine si cu minimum de efort din partea clientului. Pentru toata lumea este important timp de aceea cei mai apreciati oameni sunt in orice domeniu aceia care pot salva cat mai mult timp.

Vezi si:  Camasa de dama, mai populara ca niciodata

In ceea ce priveste inregistrarea marcilor, aici cel mai important este ca produsele sau serviciile pe care le pui la dispozitie sa nu poata fi contrafacute, iar investitia pe care ai facut-o sa fie protejata in fata institutiilor de specialitate si pe piata de desfacere.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.