Cum iti procuri piesele pentru electrocasnice?

1 minute, 7 seconds Read

Trebuie sa recunosc ca buna vreme procurarea unei componente electronice ori a unor subansamble sau piese electrocasnice a fost o adevarata problema. Nici prietenii ori cunostintele mele nu aveau alte solutii. Intotdeauna depindeau de calitatea meseriasului din cartier care, functie de chef si dotari putea procura mai repede si mai ieftin o piesa pentru masina de spalat sau motorul unui aspirator de praf. Mai mult, nu putei avea un raport corect de pret/calitate. Provenienta pieselor de schimb era de cele mai multe ori ascunsa.

In ultimii ani, au intrat pe piata din Romania, firmele cu comportament comercial adecvat, cu forta financiara si de marketing pentru a rezolva problemele din acesta sfera a serviciilor casnice. Francizele acordate au fost incredintate vechilor magazine de profil si in scurt timp au devenit operationale. Asfel, piesele electrocasnice, electronice si accesoriile pot fi livrate din depozitele externe in max 2-3 zile lucratoare direct la client acasa. Depozitele furnizorilor sunt extrem de bine aprovizionate: mai mult de 10-11 milioane repere. Livrarile sunt facute zilnic si calitatea este garantata.

Pentru client este ideal: acesta poate sa-si faca comenzile online 24 de ore, iar identificarea se poate face destul de facil atat dupa modelul de aparat, dar si dupa codul original al produsului. In felul acesta magazinul online de piese electrocasniceeste instrumentul potrivit pentru ati procura rapid si in total confort reperele necesare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.