Functii interesante ale microfoanelor spion

1 minute, 49 seconds Read

sfdTe-ai intrebat vreodata ce pate sa faca un microfon spion modern? Cu siguranta, nu poate doar sa inregistreze. Chiar daca gama de microfoane spion ale momentului este din ce in ce mai ieftina, gasim o multime de functii extrem de interesante pe care aceste dispozitive minuscule le pot face.

Care sunt, asadar, functiile care impresioneaza la un microfon spion?

– Faptul ca este deosebit de mic. Un microfon spion poate sa fie ascuns oriunde. In stickuri USB, in ochelari, in sepci, in tablouri, in bibelouri, in aparate de aer conditionat, in ceasuri…nu exista obiect care sa nu permita instalarea unui astfel de dispozitiv. Cu toate ca este mic, reuseste sa ofere extrem de multe.

– Faptul ca poate fi activat printr-o cartela GSM. Sunt din ce in ce mai multe microfoane spion care pot fi activate prin intermediul unei cartele GSM. Acest lucru inseamna ca ori de cate ori suni la numarul de pe cartela, poti asculta ceea ce se intampla in camera pe care o supraveghezi. Te poti juca cu fiecare detaliu al microfonului, instalandu-l pe o usa si setandu-l sa te sune atunci cand aceasta se inchide sau se deschide sau setandu-l sa iti trimita SMS.

– Faptul ca dispune de senzori de sunet. Activarea vocala este un alt element extrem de interesant pe care il putem gasi la microfoanele spion. Nu trebuie sa inregistrezi ore intregi de liniste, pentru ca este o pierdere de timp. Este suficient sa inregistrezi ceea ce se intampla atunci cand doi oameni vorbesc. In felul acesta economisesti timp, economisesti energie si in ultima instanta, bani.

Vezi si:  Mai multă performanță la birou, cu noua generație de imprimante multifuncționale

– Faptul ca are o baterie ultra performanta. Microfoanele moderne au autonomie de zeci sau chiar sute de ore, in ciuda faptului ca cantaresc doar cativa mm. Acest lucru inseamna o evolutie si inseamna ca iti pot aduce o eficienta maxima, indiferent ce vrei sa faci cu ele.

Per total, cu doar cateva zeci de lei sau in cel mai rau caz, cateva sute de lei, poti sa achizitionezi un microfon spion care l-ar face gelos pana si pe James Bond. In functie de ceea ce vrei sa faci cu el, poti opta pentru variante mai performante sau mai putin performante.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.