Neptun , statiunea cu mai mult ozon!

1 minute, 36 seconds Read

Primavara a sosit , copacul s-a sadit!

Odata cu venirea primaverii statiunea Neptun si-a propus sa fie mai curata , mai verde si mai infloritoare ca niciodata, astfel ca au inceput si s-au demarat in tromba proiectele de plantare a zonelor uscate si a zonelor ce trebuiau impadurite, cu diferiti pomi de peisaj, pomi fructiferi si garduri vii.

Voluntarii cat si cei insarcinati cu aceasta actiune , au plantat peste 1000 de copaci pe suprafata statiunii si pe langa acestia, flori multicolore, garduri vii si multe alte verzaciuni infloritoare.

Neptun se tranfosrma, si se transforma frumos , adaugand sarea si piperul in concediile celor ce aleg cumpatat cazare Neptun, noul Neptun find mai curat, mai indraznet si mai aerisit  datorita celei mai ample initiative  de responsabilizare fata de mediul inconjurator , concretizata prin plantarea unor variate specii de arbori si flori in parcuri si zonele selectate.

Ofertele de cazare si nu numai, a micilor intreprinzatori si a marilor dezvoltatori afaceriali, nu au intarziat sa apara , care de care mai atractiva si mai avantajoasa , adresandu-se atat celor ce vor sa vina in cuplu, in gasca sau in familie la mare, pregatind pentru fiecare pachete promotionale de cazare sau oferte atractive  gasite in meniurile restaurantelor.

Neptun se vrea cea mai atragatoare statiune litorala , de aceea se fac eforturi sustinute pentru infrumusetarea intregii statiuni si a plajelor , prin modernizarea constructiilor , prin impadurirea anumitor zone ce necesita acest aspect si prin promovarea pachetelor de vacanta. Se vrea ca atunci cand turistul de oriunde se gandeste la optiuni pentru cazare litoral, Statiunea Neptun sa infloreasca in perspectiva sa , in acelasi mod in care vor inflori copaceii si floricelele cu drag plantate de iubitorii de natura curata si aer proaspat.

Vacanta mea si a ta la Neptun , de-acum merita! Parcul Aventura care ofera senzatii tari pe banda, parcul de distractii care provoaca pe fiecare la indrazneala si giumbuslucuri , ofertele avantajoase si aerul de-acum mai puternic ozonificat , garanteaza un concediu fresh si ideal.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.