Cum consumam steroizii corect

author
1 minute, 37 seconds Read

Unii spun ca steroizi pot fi consumati in siguranta si pot aduce rezultate uimitoare. Altii spun ca steroizii provoaca daune permanente corpului uman si pot fi foarte periculosi.

Exista de asemenea un numar mare de utilizatori care spun ca steroizii nu creaza in nici un caz dependenta, si nu planuiesc sa opreasca consumul. Multi culturisti amatori pretind adesea ca steroizii nu fac o asa mare diferenta asa cum crede toata lumea. Insa, o privire rapida la concurentii profesionisti de fitness va sugera altceva.

In ziua de azi, fiecare dintre noi poate cumpara steroizi online, insa este important sa ne educam inainte sa consumam. Exista mult mister si confuzie in jurul consumului de steroizi. Atunci cand spunem steroizi, ceea ce vrem sa spunem cu adevarat este steroid anabolizant, care este o substanta creata de om, cu efecte similare cu cele ale testosteronului din organism, inclusiv cresterea masei musculare, putere si slabiciune.

Steroizii realizeaza acest lucru prin diverse mecanisme diferite, dar rezultatul net este acelasi: ratele de sinteza proteica sunt mult mai mari sau ratele de degradare proteica sunt reduse, sau chiar amandoua in acelasi timp. Acest lucru va genera o crestere musculara mai rapida. Mecanismele prin care nivelurile de grasime ale corpului sunt reduse sau suprimate variaza de la un steroid la altul, iar ca fiecare steroid are profil unic in ceea ce priveste potenta, toxicitatea, efectele secundare si sinergismul.

Steroizii, impreuna cu alte substante, sunt combinati in diverse moduri pentru a crea diferite tipuri de cicluri, care deservesc diferite scopuri si obiective. Spre exemplu, daca ai fi un culturist profesionist si ai dori sa adaugi 30 de kg de muschi in perioada de dinafara competitiei, ciclul tau de consum de steroizi va fi diferit fata de cel care doreste sa slabeasca inainte de competitie si sa reduca grasimea din corp, pastrand in acelasi timp si masa musculara intacta. Asadar, consumul de steroizi trebuie sa fie analizat in primul rand dupa obiectivul si scopul fiecaruia.

Vezi si:  Candida

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.