Lentile de contact ieftine sau ochelari?

author
1 minute, 56 seconds Read

Pentru persoanele cu probleme de vedere, clasicii ochelari sunt permanent la concurenta cu lentilele de contact ieftine. Lentilele sunt mai comode si sunt si discrete. De asemenea, aceste apot fi mai acesibile ca pret, insa sunt schimbate mai des decat ochelarii de vedere.

De unde cumperi lentile de contact ieftine

Daa decizi sa inlocuiesti ochelarii de vedere cu o pereche de lentile de contact ieftine, trebuie intai sa mergi la medicul tau oftalmolog, ca sa iti recomande o pereche. Lentilele nu sunt greu de pus, trebuie sa privesti in sus. Vei simti un mic disconfort la inceput, insa aceasta senzatie va fi una trecatoare. Apoi nici nu vei mai simti ca le porti.

Lentilele sunt ideale pentru persoanele carora nu le mai plac ochelarii devedere, care vor sa aib aun look nou. Sunt discrete si nu se observa in momentul in care le porti.

De asemenea, poti sa impusti doi iepuri dintr-o data, caci poti sa iti iei o preche de lentile de contact ieftine care sa iti schimbe si culoarea ochilor. Doar ca este posibil ca acestea sa aiba o perioada mai mica in care pot sa fie purtate si  sa fie nevoie sa le schimbi mai des.

O pereche de lentil este folositamai ales pentru a corecta miopia, dar si in caz de hipermetropie si astigmatism.

Inainte de a-ti cumpara astfel de produse, trebuie sa stii ca iti ofera mai multa libertate decat ochelarii de vedere, dar nu poti sa le porti la piscine ori daca mergi la bazinul de inot.

Lentilele pot fi purtate impreuna cu o pereche de ochelari de soare. Aceste lentile iti permit o vedere clara.
Acestea pot fi cumparate de pe site-uri, ceea ce inseamna ca sunt lentile de contact mai ieftine fata de cele pe care le poti gasi la magazine. Poti prinde si promotii, ceea ce inseamna ca pretul va fi unul si mai bunpentru acestea.

Vezi si:  Batranetea - ingrijirea la domiciliu vs. cazarea in centrele pentru seniori

Poti fi utile celor care au profesii precum cea de medic chirurg ori daca esti insotitoare de zbor, sunt foarte utile in acest sens.

Un avantaj al acestora, spre deosebire de clasicii ochelari, este acela ca nu se aburesc. Trebuie sa le tii in recipientul special, in solutie speciala, ca sa nu se deterioreze. Ele trebuie curatate in mod frecvent, ca sa nu dezvolti o iritatie la nivelul ochiului, este foarte important acest lucru.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.