Telefoane smartphones de vanzare

Ce telefoane de vânzare din alte vremuri găsim pe site-urile de anunțuri

author
2 minutes, 19 seconds Read

Pentru că nostalgia lovește atunci când te aștepți mai puțin, ideea de a cumpăra telefoane din alte vremuri nu este chiar atât de rea. Chiar și Nokia, în ciuda avântului în lumea Android, nu se poate abține de la a lansa modele care ating nervul nostalgic. Iată ce telefoane de vânzare din alte vremuri găsim pe site-urile de anunțuri.

Nokia 3310

Dacă tot i-am menționat pe finlandezi, este cazul să începem cu cel mai popular model pe care l-au creat. Chiar dacă Nokia 3310 trăiește și astăzi sub forma unui feature phone cu ecran color, sonerii polifonice, conexiune la internet și câteva aplicații moderne, originalul poate fi cumpărat chiar și pentru 30 de lei. În funcție de cât de bine este păstrat un Nokia 3310, prețul poate depăși chiar și 100 de lei.

Motorola RAZR V3

Puține telefoane au stârnit reacțiile de care Motorola RAZR V3 a fost responsabil. Este primul telefon căruia îi poate fi atribuit termenul „fashionable”. Grosimea redusă și construcția de metal au adus V3-ul rapid în atenția celebrităților, chiar dacă prețul a fost unul absolut decent.

Astăzi, prețurile pentru un Motorola RAZR V3 variază între 100 și 150 de lei.

Sony Ericsson K800i

Înainte de toată rivalitatea Apple – Samsung, supremația camerelor foto era contestată de către Nokia și Sony Ericsson. Cei din urmă, având experiență în acest domeniu, au fost printre primii care s-au înarmat în războiul megapixelilor.

Sony Ericsson K800i este un telefon multimedia, cu o cameră de 3.2 megapixeli și numele Cybershot imprimat pe spate. Deși prețul din momentul lansării era prohibitiv pentru mulți, astăzi poate fi cumpărat pentru aproximativ 100 de lei de pe site-urile de anunțuri.

Vezi si:  Animale de companie

Nokia 9210i Communicator

Nu este primul Communicator, dar nici ultimul pe care Nokia l-a lansat, însă acesta a intrat în muzeul de faimă al internetului.

Fanii rapper-ului Nelly își vor aduce aminte de „Dilemma”, cântecul care a răsunat toată vara anului 2003, și de faptul că Nokia 9210i Communicator a jucat un rol important în videoclip: acela de a afișa SMS-uri în spreadsheet-ul unui fișier Excel.

Binențeles că acest lucru era imposibil de realizat și că imaginea respectivă a fost agreată de regizor prin prisma faptului că aplicația compatibilă cu fișierele Excel era capabilă să afișeze caractere mult mai mari.

Cei care doresc să dețină o bucată din istorie, tehnologie și internet vor fi bucuroși să afle că un Nokia 9210i Communicator poate fi cumpărat începând cu 100 de lei.

Ce alte telefoane de vânzare ai include într-o colecție?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.