samsung-galaxy s9

Samsung Galaxy S9 continuă să strălucească prin performanțe și prețuri agresive

author
2 minutes, 12 seconds Read

Percepția este un aspect foarte important în evoluția unui brand, iar când vine vorba de cele de tot, volatilitatea este incredibil de mare. Unul dintre cele mai bune exemple este Samsung care, după un dezastru de PR numit Samsung Galaxy Note 7, a reușit să revină în grațiile utilizatorilor prin smartphone-uri excelente.

2018 s-a dovedit a fi până acum un an extrem de intens pentru coreeni, însă, dacă e nevoie de o perspectivă pozitivă, percepția despre Samsung Galaxy S9 s-a dovedit a fi foarte bună în rândul utilizatorilor.

Coreenii nu au timp prea mult să respire, mai ales că oponenții chinezi fură privirile cu smartphone-uri ce abordează un stil minimalist, dar funcțional. Exemplele pe care Oppo și Vivo le-au oferit au mărit așteptările publicului față de jucătorii clasici de pe piață. Din fericire, aceste concepte ajung să fie abordate și de către marii producători, așa că viitorul ne poate aduce un Samsung Galaxy care să ia pe toată lumea prin surprindere.

Dincolo de produsele de top lansate de către chinezi, Samsung trebuie să gestioneze asaltul modelelor de preț mic și mediu, dacă dorește să rămână în topul producătorilor de telefoane mobile.

Una dintre cele mai mari provocări ale acestui an a fost încetarea disputei legale cu Apple. După 7 ani de judecată și o sentință nedefinitivă în favoarea Apple, cele două părți au decis să rezolve problemele într-un cadru privat. Astfel, Samsung și Apple au timp să dezvolte mai mult parteneriatele în privința ecranelor OLED.

Prima jumătate a anului 2018 nu s-a dovedit a fi grozav pentru coreeni, însă a doua parte se anunță a fi plină de lansări și de noi oportunități de a pune în mișcare imensa mașinărie de marketing pentru care Samsung a devenit atât de cunoscut.

Vezi si:  Lenovo 880i, surpriza placuta in materie de dual sim-uri Android

Da, vânzările nu au fost extraordinare pentru Samsung Galaxy S9, dar de cealaltă parte, Samsung câștigă la capitolul imagine prin campaniile publicitare prin care își arată avantajele față de modelele oferite de Apple. Chiar și fără aceste comparații, Samsung Galaxy S9 este apreciat pentru ecranul superb, procesorul Exynos foarte performant, precum și pentru una dintre cele mai bune camere foto de pe piață.

Din fericire, Samsung ține aproape armele despre care știe că sunt mai bune decât ale celorlalți competitori: ecranele OLED. Dacă această componentă este crucială în alegerea următorului smartphone, atunci telefoanele Samsung, în frunte cu Samsung Galaxy S9 și cu viitorul model din familia „Note” sunt cea mai bună opțiune.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.