Cizme UGG la reducere de Black Friday 2014

1 minute, 35 seconds Read

Anul acesta, Black Friday 2014 va avea, la fel ca si anul trecut, o data distincta. Conform traditiei, vinerea neagra ar trebui sa se organizeze in joia de dupa Ziua Recunostiintei de la americani, anume pe 28 noiembrie anul acesta. Totusi, anul trecut cei de la emag.ro au furat startul si au organizat o zi a reducerilor cu o saptamana mai devreme, fortandu-i si pe principalii retaileri de IT sa faca la fel. Ei bine, in 2013 am avut doua Black Friday-uri, lucru care, cel mai probabil, il vom avea si in 2014. Emag.ro deja a anuntat ca va organiza o campanie de reduceri pe 21 noiembrie, insa majoritatea magazinelor de fashion or organiza acest eveniment abia pe 28 noiembrie.

Si aici ajungem la capitolul despre care voiam sa scriu initial: vor fi ugg-uri la reducere de Black Friday 2014? Cu siguranta. Nu pe site-urile celor de la emag.ro sau altex.ro, caci ei nu se ocupa cu asa cea, dar cu siguranta se vor gasi pe site-urile distribuitorilor autorizati.

ATENTIE: sunt multe magazine online care comercializeaza cizme ugg ieftine, dar care sunt REPLICI. De Black Friday acestia vor avea inca un motiv sa scada preturile, astfel incat produsele lor sa para mai reale, insa acest lucru este ilegal si imoral, Ca regula generala, nu veti gasi in cadrul niciunui eveniment ugg-uri cu pret de sub 100 de lei, tocmai pentru ca in Romania este ilegal ca un comerciant sa vanda produsele sub pretul lor de achizitie, ori in acest caz, pretul de achizitie pentru un produs original depaseste 100 de lei chiar bine, poate chiar 200 de lei. In general, produsele originale se cunosc dupa cateva caracteristici bine definite: sunt din piele de oaie, nu din imitatie de piele, sunt ieftine si nu se gasesc in magazinele obisnuite, pe cand replicile se gasesc din plin, insa doar in magazine cu incaltaminte ieftina si de calitate indoielnica, asa cum sunt cele din piete si bazaruri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.