Despre cuptoare incorporabile

author
2 minutes, 50 seconds Read

Dupa cum era de scontat, trend-ul produselor incastrabile de bucatarie a intrat strasnic si in piata din  Romania. Oricare casnica aspira la un cuptor incastrabil in spatiul personal de gatit, datorita multitudinii de beneficii pe care un astfel de utilaj i le propune. Infatisarea moderna pe care o va intipari un cuptor incorporabil spatiului nostru de gatit va fi unul din intaiele avantaje de care ne vom bucura, iar oferta variata prezenta pe piata locala ne va ingadui in sfarsit sa asortam un cuptor incorporabil cu mobilierul din bucataria personala.

Cele mai comune produse incorporabile care le gasim in magazinele de profil din vremea de azi sunt: plite incorporabile, hote incorporabile, masini de spalat vase incastrabile si fireste cuptoarele incorporabile. Produsul din ultima categorie il consideram si cel mai deosebit, intrucat prezinta cele mai multe transformari in bine fata de precedentul lui: cuptorul unui aragaz obisnuit.

Existenta unui atare produs in bucataria personala, ne va face sa gatim mai frecvent, mai mult, mai gustos si mai bine, oricare preparat la care pana acum nici nu aspiram, fiindca prin functiile si presetarile de gatire pe care un cuptor incorporabil le poseda, orisicare reteta va constitui un veritabil succes.

In functie de produsul ales, putem pregati numeroase produse odata, pe numeroase etaje, fara ca mirosurile sa se amestece, castigand astfel timp si facand economie de curent. Cu siguranta ceea ce vom pregati se va coace uniform datorita sistemului de convectie cu care este dotat oricare cuptor, lucru fezabil multumita uniformizarii temperaturii din interior. Vom reusi sa pregatim orisicare reteta la temperatura vruta si potrivita, datorita termostatului existent la fiecare dintre cuptoare incorporabile.

Vezi si:  Cum alegi corect o pompa de apa?

Exista avantaje si mai frumoase?

Desigur oricare casnica ar conveni ca un cuptor sa se curete singur ori sa depuna un efort cat mai putin in aceasta munca si acest lucru e fezabil deoarece mare parte a cuptoarelor sunt dotate cu sisteme de curatare, fie catalitice, fie pirolotice.

–          cuptoarele care au sarcina de autocuratare catalitica, au un strat de perete poros, abraziv pe peretele natural al cuptorului cu sprijinul caruia fiecare impuritatile si depunerile dinauntru se vor arde si vor pica pe fundul cuptorului. Astfel cu o oarecare laveta indepartam impuritatile si cuptorul nostru va fi stralucitor si salubru in interior.

–          pe acest principiu se realizeaza si autocuratarea pirolitica, numai ca acel perete abraziv dispare. Acest fel de autocuratare este un program deosebit care ingaduie incingerea peretilor interiori la o caldura de 250 grade iar impuritatile vor fi arse si vor pica pe fundul cuptorului.

Calitatea materialelor din care este confectionat un cuptor, este cu mult peste cea a clasicelor aragaze. Vom scapa de rugina aparuta in timp, de petele galbene si nici nu ne vom mai consuma sa le indepartam in exterior datorita materialelor inoxidabile din care sunt lucrate, unele cuptoare gasindu-se tratate cu inox antiamprenta, asemenea incat infatisarea cuptorului va fi intotdeauna ireprosabila, fara semne.

Costurile celor mai raspandite cuptoare incastrabile (cele electrice)  fluctueaza intre 800 si 2000 de lei. O valoare doar un pic mai mare ca o masina de gatit clasica, mai mult decat neinsemnata spre multitudinea de beneficii pe care le ofera. Recenzii ale celor mai cumparate cuptoare incorporabile gasiti aici pe site.

Vezi si:  Despre centralele termice pe lemne si carbune

Fie ca vom alege un cuptor incastrabil electric, pe gaz sau cu abur, nici nu avem cum sa nu ne dorim un astfel de produs, tinand cont de faptul ca se integreaza nemaipomenit intr-o bucatarie noua, la care marea majoritate speram.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.