Replicile Vertu, varianta ieftina a celebrelor telefoane de lux

1 minute, 37 seconds Read

Daca va numarati printre cei pasionati de lux, atenti la detalii si dispusi sa investeasca in segmentul de telefonie mobile, cu siguranta ati aflat deja de nisa de lux detinuta in special de catre cei de la Vertu. Vertu este un producator britanic de telefoane mobile si nu orice telefoane ci doar telefoane de lux. Pana in anul 2012, Vertu a fost detinuta de catre Nokia, finlandezii decizand ca a venit timpul sa se debaraseze de aceasta sub diviziune in schimbul sumei de 200 de milioane de dolari.

In conformitate cu cifrele enuntate de catre reprezentantii sai, se pare ca Vertu a vandut in ultimii 15 ani numai putin de 326.000 de exemplare, multe dintre acestea avand preturi si de cateva mi sau chiar zeci de mi de dolari.

In Romania, numarul telefoanelor din gama Vertu este unul destul de limitat, putini fiind cei care isi permit sa plateasca pana la 100.000 de dolari pentru un telefon cu caracteristici tehnice destul de modeste. Daca tot suntem la capitolul caracteristici, trebuie sa spunem faptul ca desi sunt mediocre din punct de vedere tehnic, estetic sunt incredibile. Finisajele de cea mai buna calitate, slefuiri din aur si componente brodate cu diamante sunt doar cateva dintre caracteristicile acestor telefoane de lux.

Aflandu-ne in sectorul romanesc in ceea ce priveste telefoanele Vertu, trebuie sa spunem ca situatia economica precara a adus la o solutie de avarie: telefoanele replica Vertu. Pentru cei care nu stiu cum stau lucrurile de fapt, replicile Vertu sunt fabricate in China si sunt importate de anumite magazine in scopul comercializarii lor. Ca si avantaje, aceste replici Vertu sunt cotate cu caracteristici tehnice similare dar cu modificari majore in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite la fabricarea lor. Dupa cum bine v-ati dat seama, platind undeva la 1000 de lei este imposibil sa regasiti finisaje din metale pretioase sau broduri din diamante, insa aceste replici Vertu sunt destul de bine vandute datorita pretului scazut si aspectului aproape identic fata de un original.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.