Carti in engleza: campanie de reduceri Libris

author
1 minute, 32 seconds Read

Vesti bune pentru toti iubitorii de carte in engleza!

Vineri-09 septembrie 2016, Libris.ro anunta reduceri cuprinse intre 20% si 35% la toate titlurile aflate pe site-ul propriu: www.libris.ro. Este vorba de 80.000 de titluri de carte care acopera o mare diversitate de domenii: literatura secolului al XX-lea, biografii, arta si arhitectura, mediul afacerilor, carti pentru copii, gastronomie, lucrari specifice de predare a limbii engleze, istorie, stiinte sociale si multe altele.

Peste 20.000 de titluri din aceasta categorie se adreseaza copiilor: children’s books. Va retinem atentia cu o mica parte din ele: Three Favourite Animal Stories, avand pretul afisat de 47,94 de lei; Mini Katie’s Coo, pret 23,94 lei; New KS2 English: Grammar, Punctuation and Spelling Question, la 35,7 lei; Mother Goose Diaries, la pretul de 29,94 de lei; Relax Kids, pret de vanzare 89,7 lei; Animal Ultimate Sticker Book, la pretul de 23,94 lei etc.

Toate aceste carti sunt cu predare in termen de 15 zile lucratoare. Categoria cartilor dedicate copiilor cuprinde titluri din literatura clasica si artistica, din domeniul hobby-urilor si sporturilor, tehnologie si stiinta. Exista intre aceste carti si unele cu pretul situat sub 10 lei: Abacus Year 1 Workbook 1, 2, 3; Love Life Live Lent Kids; Would You Like to Know the Story of Easter?; Little Red Train: The Runaway Train; Cyffro’r Cwpan (aceasta avand pretul de doar 6 lei).

Pe site-ul celei mai de incredere librarii online din Romania: Libris.ro va asteapta peste 3.500 de carti in engleza pentru copii, cu preturi cuprinse intre 11 si 30 de lei. Iata cateva exemple de titluri in acest sens: Robots Rule; Mother Goose Diaries; Queen Red Riding Hood’s Guide to Royalty; Notes on Lee’s To Kill a Mockingbird; New KS2 Maths SAT Buster: Arithmetic s.a.m.d.

Vezi si:  Reducerile - motivul potrivit pentru a zambi

Termenul de livrare a acestor carti este de 15 zile lucratoare, insa veti beneficia de transportul gratuit prin curier a coletului dumneavoastra, deoarece Libris Brasov este singura firma din tara care ofera clientilor sai aceasta gratuitate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.