schimb anvelope

2 recomandari care va ajuta sa faceti un schimb de anvelope in Bucuresti

1 minute, 46 seconds Read

Cand auzim de servicii cum ar fi un schimb de anvelope gandul ne zboara la siguranta.  Siguranta ta, a pasagerilor si a participantilor la trafic este foarte importanta si trebuie sa-i acordam o foarte mare atentie.

schimb anvelope

Anvelopele de calitate, un schimb de anvelope la timp, o geometrie si un echilibrat de roti cu aparatura moderna va ofera foarte multe avantaje printre care amintim:
– reducerea distantei de franare indiferent de conditiile meteo;
– reducerea consumului de combustibil astfel si a poluarii;
– confort sporit;
– investitie foarte buna pe termen lung, anvelopele de calitate reduc consumul si se uzeaza mult mai greu.

Recomandare 1: verificati din timp cat costa un set de anvelope pentru masina ta la un service specializat de roti, service care se poate ocupa si de servicii cum ar fi indreptat si roluit jante, extragere prezoane, vulcanizare auto, echilibrat roti si geometrie, schimb elemente de directie si suspensie, vanzare de piese si jante auto din table sau aliaj usor.
Anvelopele se aleg in functie de foarte multi factori cum ar fi tipul autovehiculului, motorizare, buget, anvelope de iarna sau vara, anvelope all seasons.
Mare atentie: Cauciucurile de iarna trebuiesc montate atunci cand carosabilul este acoperit cu gheata, zapada sau polei. Este recomandat de producatori ca anvelopele de iarna sa fie montate atunci cand temperatura de afara scade sub 7 grade. Anvelope de iarna folosite la temperaturi foarte mari se uzeaza mult mai repede si se pot chiar deforma.
Pretul pentru serviciul de schimb anvelope pentru un autoturism normal este de 20 lei roata cu TVA inclus iar pretul pentru o anvelopa de calitate incepe de la 200-250 lei.

Vezi si:  Cum se fabrica o anvelopa?

Recomandare 2: Nu cumparati anvelope, jante sau orice alte piese din targuri unde in cele mai multe cazuri lipeste factura fiscala sau bonul si nu poate fi vorba de garantie, nu efectuati servicii in service-uri „fantoma” ce implica siguranta ta si a participantilor la trafic.

Nu uitati, organizati-va din timp si o sa scapati de agitatia din toamna cand toate vulcanizarile si magazinele de anvelope din Bucuresti vor fi aglomerate.

Speram ca aceste 2 recomandari va ajuta sa faceti un schimb de anvelope in Bucuresti si va scapa de probleme.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.