cutii automate

Masini cu cutie manuala sau masini cu cutii automate

author
2 minutes, 39 seconds Read

cutii automate

Cand vine vorba despre condus si despre a avea propria masina exista foarte multe posibilitati si foarte multe variante pe care le puteti alege pentru voi sau pentru familia voastra dar aceste variante au legatura si cu nivelul de cunostinte pe care il aveti. Exista foarte multe persoane care considera ca cel mai potrivit model de masina este cel cu cutii manuale dar la del de multi sunt si adeptii unei masini cu cutii automate.

Cutii automate pentru un condus mai usor

Alegerea unui anumit model de cutie sau de automobil cu o anumita cutie poate depinde si de masina pe care ati facut scoala de soferi sau primele masini pe care le-ati condus. Daca acestea au fost unele cu cutii automate si conducerea lor o sa vi se para mult mai usoara si astfel si alegerea viitoarei masini se va face functie de acest criteriu.

Ca fiecare masina si cele care au cutii automate necesita la un moment dat unele reparatii sau intretineri iar aceste aspecte o sa va determine sa apelati la un moment dat la un service de repratii cutii automate. Pentru a sti despre ce diferente sau caror servicii li se adreseaza majoritatea service-urilor de cutii automate veti putea intra pe internet pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Compunerea unor cutii automate si atentia deosebita asupra acestora

Ca si structura a acestor cutii automate veti avea un hidrotransformator, un ansamblu de mecanisme si un element de comanda si control. Daca in partea de hidrotransformator si a ansamblelor mecenismelor structura si elementele sunt legate mai mult de latura mecanica in ceea ce tine de prezenta modulului de comanda si control electrohidraulic veti avea la dispozitie un mecanism electromagnetic complex.

Aceste subansamble ale unei cutii automate sunt si cele care pot genera majoritatea defectiunilor ce impun prezenta la un service de reparatii cutii automate. Exista insa si unele diferente majore si care nu sunt cunoscute de toata lumea in ceea ce priveste unele autovehicule cu cutii automate si care tin de eficienta privind consumul de combustibil sau de modul in care acestea se comporta in timpul rularii pe sosea. Aceste elemente si caracteristici sunt legate si de cpacitatea motorului si de puterea pe care o are nu dor de prezenta sau absenta unei cutii automate.

Ce masini cu cutii automate

Cand sunteti in cautarea unor masini cu cutii automate trebuie sa tineti cont de modul in care acestea se conduc si de confortul pe care il pot asigura pe durata unor calatorii mai lungi. Un alt element este legat de capacitatea motorului deoarece in cazul unui autovehicul cu o capacitate mica este mai recomandat sa optati pentru varianta manuala si nu pentru cutii automate.

In privinta modelului sau marcii autovehiculului trebuie sa il alegeti functie de preferintele proprii si veti avea posibilitatea de a alege dintr-o gama destul de variata. La fel de avantajoase sunt si serviciile oferite de un service de cutii automate iar acestea sunt oferite indiferent de marca masinii dar va puteti informa si cu www.reparatiecutieautomata.ro.

Cutii automate sunt tipurile de cutii care sunt instalate pe unele modele de masini si care spre deosebire de cele manuale pot fi controlate mult mai usor fara a necesita un ambreiaj.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.