Piata inchirierilor auto din Romania in continua expansiune

author
1 minute, 21 seconds Read

Piata inchirierilor auto din Romania in continua expansiune

Cresterea continua a afacerilor in majoritatea oraselor din Romania,  prezenta investitorilor straini, organizarea conferintelor pe diverse teme si domenii de activitate si nu in ultimul rand promovarea turismului si implicit crestrea numarului turistilor care ne viziteaza tara, constituie un punct major in activitatea companiilor de inchirieri auto din Romania.

Tot mai multe companii cu parcuri auto bine dezvoltate, avand un portofoliu de masini foarte variat, cu preturi accesibile, pentru orice buzunar sunt prezente pe piata cu oferte care mai de care mai atragatoare si de multe ori chiar de nerefuzat.

Concurenta pe piata este acerba, firmele de profil activand cu servicii de inchirieri auto in mai multe orase si chiar pe regiuni extinse in tara.  Se asigura clientilor livrare si predare gratuita a masinii, la gara, aeroport sau chiar in anumite puncte din oras, precum si servicii de inchirieri masini cu sofer.

La o firma de inchirieri auto puteti apela atunci cand doriti sa va planificiati un concediu impreuna cu familia, dar nu dispuneti o masina personala, sau, in urma unei calatorii mai lungi, doriti sa beneficiati de o masina la gara sau aeroport pentru a ajunge la destinatiile vizate.

Tot mai multe companii de rent a car de pe piata din Romania vin in intampinarea clientilor oferindu-le posibilitatea de vizualizare o masinilor si dotarilor de care acestea dispun, precum si de sisteme de rezervare online prin intermediul  formularului de comanda inclus in site.

Caruno rent a car Cluj Napoca –  activeaza pe piata rent a car din Transilvania oferind solutii avantajoase de inchirieri auto in cluj napoca pentru persoane fizice si juridice.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.