Vehiculele avariate si tractarile auto

author
1 minute, 55 seconds Read

Rar trece o zi fara sa vedem o masina avariata sau un accident. Nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte calatoresti, este inevitabil sa nu vezi macar o masina implicata intr-un accident auto…mai ales daca calatoresti pe distante mai lungi. Pe langa prezenta accidentelor auto, ai posibilitatea sa vezi masini avariate la marginea drumului, iar asta nu se datoreaza neaparat accidentelor rutiere, ci si datorita anumitor defectiuni tehnice.

Exista o multitudine de cai prin care masina poate suferi avarii majore incat sa nu mai poata circula. Incepand de la simpla spargere a radiatorului, a cutiei de viteze, cat si datorita unei defectiuni electronice…iar majoritatea dintre ele nu le putem controla.

Cand se inampla sa ramanem cu masina in pana incat sa nu mai putem circula cu ea, initial sunam 1-2 cunoscuti care eventual au ceva cunostinte despre mecanica. Insa majoritatea acestor lucruri nu se pot rezolva prin telefon, iar daca nu ai cunostinte despre mecanica, atunci ne irosim timpul degeaba si ajungem la singura solutie viabila: apelarea la o firma de tractari auto.

Odata ramasi imobilizati, daca nu avem prieteni care sa dispuna de platforme auto, atunci trebuie sa apelam la o companie de tractari auto pentru a ne transporta autovehiculul fie acasa, fie la un service din apropiere. Problema apare atunci cand nu avem un numar de telefon al unei astfel de companii.

Cum gasim o companie de tractari auto?

-Prima metoda de a gasi o agentie de tractari ar fi sa ne sunam 1-2 prieteni care au mai trecut printr-o astfel de exeprienta. Acestia stiu pe ce drum sa ne indrume si eventual la ce agentie sa apelam. Daca nu avem astfel de prieteni, atunci ar trebui sa sa sunam 1 prieten apropiat si sa-l rugam sa caute pe internet o agentie profesionala care sa ne scoata din incurcatura.

Vezi si:  De ce sa cumperi accesorii camioane aftermarket

-A doua metoda o reprezinta cautarea online. In ziua de azi, cred ca cu totii beneficiem de telefoane mobile cu conexiune la internet. Daca ramanem blocati aproape de Bucuresti, putem apela la echipa TractariBucuresti sunand la numarul de telefon 0760 040 500. Daca ramanem imobilizati in afara altor orase, atunci trebuie doar sa cautam online „tractari auto” + orasul in care am ramas in pana. Astfel vom gasi cu usurinta o lista cu principalele firme de tractari ce ofera asistenta in orasul respectiv.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.