mop cu aburi de la philips

Alegerea celui mai bun mop cu aburi, in functie de nevoi

2 minutes, 0 seconds Read

Mopurile cu abur sunt din ce in ce mai folosite in ultima perioada, datorita eficientei lor in mentinerea curateniei. Asa cum probabil ati ghicit, acestea pot curata podelele mai bine decat un mop conventional. Unul dintre principalele lor avantaje il reprezinta faptul ca se manevreaza mult mai usor decat un mop si o galeata de apa, avand o greutate mai redusa si dimensiuni mai compacte.

Unele persoane le prefera pentru simplul fapt ca dupa folosirea lor podeaua se poate usca in doar cateva secunde, in acest fel economisind timp de fiecare data cand fac curatenie. Uscarea suprafetelor este lenta doar in cazul in care ati folosit mopul mai mult in anumite zone mai dificil de curatat.

In cazul in care va intrebati care este modul de functionare al acestui tip de aparat, raspunsul nu este foarte complicat. Mopul cu aburi produce aburi prin incalzirea unei cantitati de apa la o temperatura foarte ridicata (de obicei aproximativ 100 °C), iar acesti aburi sunt eliberati prin capul aparatului in zonele pe care le aveti de curatat.

Este bine de stiut ca acest aparat este foarte eficient in indepartarea petelor persistente de pe podele, datorita temperaturii ridicate la care ajunge apa. Tot temperatura apei va aduce si un alt beneficiu, si anume dezinfectarea zonelor curatate, rezultand un mediu mai lipsit de bacterii, ideal mai ales daca aveti copii. Asadar, odata ce incercati un astfel de mop nu veti mai vrea sa va intoarceti la un mop conventional, care lasa dare de apa si curata mai greu.

Vezi si:  Traditia marturiilor pentru botez

Cateva sfaturi pentru achizitie

Nu uitati ca la orice aparat de curatat, cu sau fara aburi, trebuie sa tineti cont si de capul acestuia. Daca marimea acestuia este mica, va creste in mod semnificativ timpul pe care il veti petrece facand curatenie, in timp ce un mop cu capul prea mare poate fi ineficient in curatarea zonelor greu accesibile din locuinta. Ganditi-va la ce dimensiuni au camerele casei dumneavoastra si incercati sa faceti o alegere potrivita in acest sens.

Exista modele care se pot utiliza doar pe anumite tipuri de podele, de aceea cel mai bun mop cu aburi trebuie sa fie compatibil cu toate suprafetele pe care doriti sa le curatati, cum ar fi parchetul, gresia, covoarele etc. De asemenea, accesoriile sunt foarte importante, deoarece va permit sa curatati mai eficient diferite suprafete. De aceea, este recomandat sa alegeti un mop cu aburi cu cat mai multe accesorii suplimentare incluse.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.