Despre culoarea neagra a cartuselor de imprimanta

1 minute, 57 seconds Read

Majoritatea imprimantelor sunt folosite in principal pentru a tipari documente, acte, formulare – acest lucru face ca cel mai adesea cartusele negre sa fie principalele cartuse care sunt utilizate.  S-a aratat ca gasirea unor alternative in a gasi cartusele potrivite black poate sa duca la reduceri ale costurilor totale de intretinere de pana la 70%. Pentru a gasi solutiile potrivite de astfel de consumabile de imprimanta, acceseaza oferta Mival !

Culoarea neagra in imprimare

Intr-un anumit sens, culoarea neagra poate fi definita ca si absenta tuturor celorlalte culori. Motivul  pentru care ceva este negru, pentru ochii nostri, este pur si simplu cauzat de faptul ca nicio alta culoare vizibila nu este reflectata, inspre noi.

Negrul poate fi tiparit prin combinarea la valori de 100% a culorilor cyan, magenta si galben – in aceasta situatie un cartus negru nu ar fi necesar. Obtinerea culorii negre prin combinarea celor mentionate anterior poate sa aiba minusurile sale – creand un rezultat mai degraba apropiat de cafeniu sau gri.

Pentru obtinerea unor rezultate mai bune, se utilizeaza si metoda celor patru culori – aici negrul este adaugat ca si un al patrulea cartus de culoare. Acest model de culori este intalnit foarte des prin acronimul CMYK – ce se refera la cyan, magenta, galben (yellow in engleza) si negru (se utilizeaza litera K in loc de B – cum ar normal black,  pentru a se evita confuziile cu acronimul RGB, unde litera B reprezinta albastru; K e de asemenea prima litera a cuvantului german kohle).

Economiseste bani atunci cand cumperi cartuse noi de imprimanta

Accesand gama de consumabile pentru imprimanta in diferite magazine, vezi deseori cartusele compatibile, ce sunt alegerea perfecta atunci cand tiparesti o multime de documente. Iar daca nu trebuie sa iti arhivezi respectivele hartii si nici nu ai cerinte extrem de ridicate in ceea ce priveste calitatea de printare, alege cartusele compatibile deoarece acest lucru poate sa iti reduca cu pana la 70% costul de achizitie.

Vezi si:  Contestatiile la inregistrarea marcii

Pentru a gasi produsele potrivite, pentru marci precum Epson, HP, Dell, Lexmark, Canon, Brother sau Samsung (precum si pentru alti producatori), descopera oferta actuala disponibila prin magazinul online Mival Group – comanda acum consumabile de imprimanta care sa readuca viata si culoarea in hartiile tiparite!

Pentru contactare rapida se pot folosi urmatoarele date:

SC MIVAL GROUP SRL – Sediu: Str.Laboratorului, Nr.31, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244-59.68.10, E-mail: office@mival.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.