Motive tehnologice pentru care sunt fericit ca traiesc in 2015

1 minute, 43 seconds Read

 Unii ar putea sa regrete anii de mult apusi, in care muzica era muzica, mancarea era mancare si viata era viata. Eu iubesc anii astia, in care toate cele de mai sus sunt valabile, insa mai este ceva : tehnologia este tehnologie. Punctual, imi place anul in care traiesc, pentru ca pot achizitiona televizoare noi ieftine, ma pot bucura din plin de smartphone-ul din buzunar si beneficiez din plin de tehnologia care ma insoteste. Care sunt cele mai importante motive care ma fac fericit?

  •  Laptopul. Exista persoane, printre care si eu, care isi castiga existenta din fata unui laptop. Acasa, in fotoliu, fara sa ma chinuiesc sa imi schimb pijamaua prea devreme, pot face bani. De cele mai multe ori, cantitatea de bani este destul de mare, asadar, sunt fericit.
  • Televizorul. In urma cu 30 de ani, trebuia sa te uiti la un meci alb negru, care se vedea cu purici. Astazi, ai televizoare 106 cm, dotate cu imagini ultra HD si cu tehnologii 3D, care iti ofera experiente deosebite. Pe langa asta, sunt si smart.
  • Telefonul. Evident, nu trebuie sa neglijam telefonul. Sunt din ce in ce mai putine persoane care nu au un smartphone in buzunar iar acest smartphone face de toate. Poti sa filmezi, poti sa faci poze, poti sa vorbesti cu persoanele dragi care se afla la mii de km distanta si poti sa citesti cele mai noi stiri. Practic, ai o intreaga enciclopedie in buzunar. Ba nu! Ai o intreaga lume in buzunar.

Da, este adevarat ca tehnologia poate sa fie o sursa nesfarsita de lene. Da, este adevarat ca poate sa provoace dependenta. Pana una alta insa, este vorba despre deciziile fiecaruia. Poti sa fii o persoana care traieste in 2015, se bucura de tehnologie si in acelasi timp se bucura din plin de viata, de iesiri , de sport si de cate si mai cate.

Vezi si:  De ce sa alegi o lada frigorifica?

Traim intr-o lume sigura? Cu siguranta nu ! Ceea ce este garantat insa, este faptul ca traim intr-o lume informata, care are capacitatea de a incanta si de a aduce in fata oamenilor cele mai interesante lucruri.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.