Pe ce cheltuiesc cel mai mult femeile

Pe ce cheltuiesc cel mai mult femeile

2 minutes, 10 seconds Read

Pe ce cheltuiesc cel mai mult femeileToata lumea spune ca femeile cheltuiesc mult mai mult decat barbatii, dar de multe ori acest lucru nu este deloc adevarat.

Majoritatea barbatilor nu sunt neaparat atenti pe ce cheltuiesc. Daca e sa comparam, la sfarsit de luna, barbatii nu pot arata concret pe ce au cheltuit mare parte din bani deoarece acestia se duc in mare parte pe consumabile sa le zicem asa. Femeile in schimb, de cele mai multe ori dau bani pe lucruri palpabile, putand fi considerate chiar investitii.

Rasfat lunar

Unele femei doresc sa isi faca un masaj relaxant, un tratament anticelulitic sau chiar poate au nevoie de tratamente anti-acneice sau pentru anti-imbatranire si investesc in imaginea lor. Unele nu au timp de mers la salon si isi cumpara produse de ingrijire pentru acasa sau chiar gadgeturi. Peria Foreo, Un aparat cu vacuum sau poate o masca cu led de ultima generatie. Aceste par de multe ori un moft, dar cel mai probabil este chiar o necesitate, cel putin de natura psihologica. Complexele de acest gen distrug increderea in sine, ceea ce poate duce in timp la probleme mai grave si chiar depresie.

Femeile iubesc cumparaturile, dar asta nu le face nechibzuite.

Asteptand reducerile se pot face conomii consistente chiar si cumparand din cand in cand produsele favorite. O geanta de firma, o pereche de pantofi de piele, o rochie sau un set de bijuterii pentru urmatoarea petrece pot fi investitii bune daca sunt cumparate la pretul corect. Outleturile si magazinele SH sunt de multe preferate de catre femeile care stiu sa faca cumparaturi in mod inteligent.

Vezi si:  Despre hale industriale

Imbunatatirea locuintei

Nu de multe ori am auzit femei spunand ca trebuie sa cumpere o fata de masa noua, niste perdele, o masa de bucatarie sau poate chiar vesela si oale. Chiar daca este o necesitate comuna fiind vorba de o locuinta familiala, acest sector in care se cheltuiesc banii  este des asociat cu bugetul consumat de femeie. La fel si hrana pe care o procura zilnica sau saptamanal, in functie de cat de des merge la cumparaturi.

Copii si necesitatile lor

La fel ca si in cazul locuintei, cand vine vorba de copii si necesitatile si dorintele lor sunt adesea indeplinite de catre mama. Haine, rechizite sau o jucarie noua inseamna o suma frumusica alocata lunar pentru astfel de cheltuieli. Copii si cresc repede, deci suma de banii care se duce pe haine, accesorii si incaltaminte nu este deloc neglijabila.

Chiar daca statistic vorbind femeile cheltuiesc mai mult, asta nu inseamna ca banii sunt aruncati pe geam pe diverse mofturi, ci din contra, sunt bani investiti in calitatea vietii personale si familiale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.