TV 4k OLED ieftin smart android

Televizoarele au ajuns la prețuri așa de mici că poți să pui în fiecare cameră câte unul

author
2 minutes, 20 seconds Read

Până acum treizeci de ani, era mare lucru să ai un televizor. Mai ales în comunism, toți românii se înghesuiau la singurul vecin sau singura rudă care avea un televizor pentru a se uita împreună în puținele ore în care se și transmitea vreo emisiune. În ziua de astăzi, însă, găsim televizoare ieftine peste tot.

Televizoarele au ajuns atât de ieftine, în prezent, încât rar mai există vreo casă în care să nu se găsească vreunul. Mai nou, oamenii au început să renunțe la televizoare ieftine în favoarea gadgeturilor, precum telefoane, tablete, televizoare smart. Cu toate acestea, oamenii încă se uită în mod frecvent la televizor. Nici nu trebuie să ne mirăm, așadar, că media unui om de a se uita la televizor este de peste 170 de ore pe an. Spre comparație, oamenii stau deocamdată mai puțin pe internet, deși statisticile prezic că aceste cifre se vor inversa, în următorii ani.

Cu toate acestea, televizoare ieftine sunt acum atât de accesibile încât este chiar posibil să poți cumpăra televizoare ieftine pe care să le montezi în fiecare cameră a locuinței tale. În acest mod poți să eviți certurile cu ceilalți membri ai familiei pe ce program vreți să urmăriți fiecare. De ce să îți montezi televizoare ieftine în fiecare cameră?

De exemplu, copilul va putea să se uite fără să fie deranjat la desenele animate preferate, la emisiunea educativă de pe Animal Planet, Discovery sau National Geographic sau să asculte muzica preferată. Mai mult, poate exista câte un televizor pentru fiecare copil, în camera lui proprie sau în colțuri separate ale unei camere, pentru ca cei mici să nu se certe pe ce vrea fiecare să vizioneze sau să existe accidente neașteptate cu telecomanda.

Vezi si:  Ce rivali are HTC U11, la mai bine de un an de prezență pe piață

În acest fel și părinții se vor putea uita la emisiunile favorite la televizoare ieftine, fie că sunt știri, documentare, serialul preferat sau pot asculta prognoza meteo.

Nici pentru bunici nu strică să aibă un televizor separat. De exemplu, bunica mea și-a instalat un televizor mic în bucătărie, deasupra frigiderului. De multe ori își urmărește telenovela preferată în timp ce savurează cafeaua și micul dejun sau cina. Însă îi este și de folos. Aceste televizoare ieftine sunt micuțe și potrivite mai ales pentru bucătărie. Dacă schimbi canalul pe un post TV de gătit, precum Paprika TV, te va și ajuta la rețete și la gătit.

Oaspeții ar putea aprecia și ei aceste gadgeturi ieftine în camera în care sunt găzduiți. După un drum lung, nimic nu face mai bine la somn decât o emisiune plictisitoare la televizor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.