accesorii

Informatii utile despre folia din sticla securizata pentru smartphone

2 minutes, 28 seconds Read

accesoriiFolia pentru ecran din sticla temperata sau securizata este una dintre cele mai populare tipuri de protectii pentru ecranul telefoanelor. Aceasta folie de protectie este extrem de rezistenta si protejeaza ecranul impotriva picaturilor, zgarieturilor si socului. Este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru a-ti proteja telefonul deoarece iti ofera o serie de avantaje pe care ar trebui sa le iei in considerare.

Avantajele foliei din sticla securizata

Pe langa faptul ca protejeaza telefonul de diverse daune, sticla securizata vine la pachet cu o serie de avantaje. Unul dintre principalele avantaje este ca o folie din sticla este mult mai accesibila la pret decat inlocuirea ecranului telefonului. Iata care sunt celelalte beneficii de care te bucuri atunci cand instalezi o folie de protectie pentru ecran de la https://www.apcgsm.ro/folii-protectie-telefoane:

Un aspect imbunatatit si o senzatie placuta la atingere

Folia din sticla securizata, daca este instalata corect, arata exact ca ecranul telefonului. In comparatie cu o folie de protectie din plastic, pe folia din sticla securizata degetul aluneca usor iar telefonul raspunde instant la comenzi. In ceea ce priveste experienta de vizionare, folia din sticla securizata nu reduce claritatea imaginilor, calitatea videoclipurilor sau intensitatea culorilor. Este aproape invizibila si nu afecteaza deloc experienta utilizatorului.

Fie ca alegi o protectie pentru ecran cu finisaj mat, fie ca optezi pentru un finisaj lucios, exista tipuri de folii care pot afecta vizibilitatea in exterior a dispozitivului. Sticla securizata, pe de alta parte, nu va afecta experienta de vizionare daca este instalata corect. Asadar, daca iti place sa vizionezi imagini si videoclipuri sau esti pasionat de fotografie, folia din sticla securizata este cea mai buna alegere pentru smartphone-ul tau.

Extrem de rezistenta

Procesul utilizat la fabricarea foliei din sticla securizata, o face mult mai puternica decat orice alt material folosit pentru protectiile pentru ecran. Sticla temperata poate rezista la impact puternic, zgarieturi si contactul cu diferite substante, mult mai bine decat folia din plastic.

Usor de instalat si intretinut

Foliile de protectie pentru ecran din sticla securizata sunt mult mai simplu de instalat, in comparatie cu cele din plastic. Daca nu reusesti sa aplici folia in mod corect din prima incercare, aceasta pot fi indepartata si plasata din nou pe ecran fara a pierde aderenta. In ceea ce priveste curatarea foliei din sticla, aceasta se poate face foarte usor cu o carpa curata si uscata.

Atunci cand iti alegi o noua folie de protectie pentru ecran, asigura-te ca optezi pentru un model cu o acoperire de suprafata oleofoba. Astfel, semnele de amprenta vor fi cu mult reduse, iar experienta de vizionare si utilizare va fi imbunatatita. Dupa instalarea si folosirea unei folii din sticla securizata pentru protejarea ecranului telefonului tau, iti va fi greu sa te intorci la o folie din plastic. O folie din sticla securizata ofera mai multe avantaje fata de una din plastic, iar preturile nu sunt cu mult mai ridicate, ceea ce inseamna ca vei beneficia de un raport calitate-pret excelent.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.