Cadouri pentru femeile insarcinate descoperiti colierul BOLAS de la ILADO PARIS

Cadouri pentru femeile insarcinate: descoperiti aici 5 idei originale

2 minutes, 42 seconds Read

Cadouri pentru femeile insarcinate descoperiti colierul BOLAS de la ILADO PARISEste intotdeauna o placere sa afli ca astepti un copil. Anticiparea, bucuria, schimbarile care se vor intamplain viata ta. Cumpararea de cadouri pentru viitoare mamicaesteinsaintotdeauna unul dintre cele mai dificile lucruri de facut.

Cautati un cadou original pentru o femeie insarcinata, dar nu-l gasiti pe cel bun. Nu intrati in panica!

Va impartasim mai jos toate ideile noastre originale si la moda pentru a gasi cadoul pentru o femeie insarcinata, pe care sa-l oferiti unei surori, unei prietene sau chiar unei colege insarcinate. De cele mai multe ori, atunci cand oferim un cadou unei viitoare mame, acesta este de fapt pentru bebelus. De obicei, nu ne gandim cu adevarat la ea. Aici, insa, vetigasi o multime de idei chiar pentru mamica.

Iata 5 idei originale despre ceea ce poti oferi pentru a face acest moment si mai special.

COLIERUL BOLA, O BIJUTERIE PENTRU VIITOAREA MAMA

Ati auzit vreodata de bola? Acest colier simbolic isi are originile in Indonezia, unde femeile insaarcinateobisnuiau sa poarte un pandantiv cu un clopotelin interior care scotea un sunet suav. Era cunoscut pentru a tine departe spiritele intunecate. Cu toate acestea, este recunoscut si în zilele noastre ca acest pandantiv permite crearea unei legaturi speciale cu bebelusul care va invatasarecunoasca acest sunet in timpul sarcinii. Cum auzul bebelusului va incepe sa se dezvolteincepand cu luna a 4-a, ar putea fi un lucru bun sa oferiti un colier de sarcina in acel moment. Mama l-ar putea pastra pe toata durata sarcinii si chiar si dupanastere de fapt. De fapt, unele dintre ele decid sa il coasain paturicabebelusului (doudou).

FOTOGRAFII DE SARCINA CU UN FOTOGRAF PROFESIONIST

Chiar daca sarcina este o perioada de 9 luni, de fapt este foarte rapida. De aceea, a oferi viitoarei mamici o sedintafoto cu un fotograf profesionist, inseamna a-i oferi o imagine fantastica a ei, un minunat suvenir al acestei perioade speciale. Fotografiile finale pot fi alb-negru sau realizate intr-un mediu acvatic, așa cum este abordarea de astazi, va fi intotdeauna o modalitate frumoasa de a pastra amintiri frumoase din timpul sarcinii.

MASAJ SPECIAL ” MOM TO BE „

Mamicainsarcinata este mai des obosita, sau stresata, si asa mai departe… Ideea din spatele masajului este, de fapt, de a oferi viitoarei mamici un moment de liniste pura. O ora de liniste. Exista diferite tipuri de masaj: masaj facial, corporal, al picioarelor, masaj moale sau tonic … este insa foarte important sa ilalegeti cu mare atentie, deoarece nu toate masajele sunt permise unei femei insarcinate. Unele masaje pot fi chiar periculoase pentru copilul nenascut. Așa ca, inainte de toate, aveti mare grija la calificarile maseurului.

O PERNA DE MATERNITATE CONFORTABILA

Ca femeie insarcinata, atunci cand burta devine din ce in ce mai mare, este din ce in ce mai greu saisigaseasca o poziție buna pentru a se odihni si pentru a dormi. Cu toate acestea, perna de maternitate este o solutie bunasi devine esentiala pentru o noapte buna de somn. Perna de maternitate devine un cadou excelent pentru o mamica fericita

O LUMANARE NATURALA

O lumanare este un cadou care va fi intotdeauna pe placul tuturor, mai ales al viitoarelor mame de iarna. Exista o gama larga de parfumuri: acest lucru vava permite sa gasiti parfumul perfect. Daca este posibil, alegeti ceara naturala, deoarece este mai putin toxica.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.