banner2-asigurarecasco

Acum iti poti calcula online asigurarea auto la TCV

2 minutes, 58 seconds Read

banner2-asigurarecascoTimpul pierdut in fata cozilor interminabile de la ghiseele caselor de asigurari sunt acum istorie, dat fiind faptul ca la TCV puteti solicita realizarea intregii proceduri online. Acum puteti plasa toate documentele necesare, introduce datele personale si ale masinii, dar si sa stabiliti perioada de acoperire contractuala si suma aferenta cu doar cateva clic-uri. Poti deveni asigurat cu drepturi depline chiar din confortul propriei case, fara a mai fi nevoit sa parcurgeti drumuri nenumarate. In plus, nu doar ca poti intra in posesia contractului chiar in aceeasi zi, dar poti analiza mi multe oferte de pret, in functie de perioada dorita.

Calculeaza online asigurarea auto si alege cea mai buna varianta pentru bugetul tau!

Cum functioneaza sistemul online?

Pentru a putea contura o imagine de ansamblu cat mai coerenta asupra ofertelor de asigurari RCA care exista pe piata, la TCV asigurari am pus bazele unei metode de calcul RCA online, care sa genereze in timp real valoarea care trebuie achitata in functie de perioada contractuala aleasa. Cu alte cuvinte, odata introduse toate datele personale si detaliile masinii solicitate, selectand perioada de valabilitate, va fi generata o suma. Schimband perioada, veti obtine o alta suma. Important de retinut este faptul ca valoarea totala a asigurarii va fi invers proportionala cu numarul de luni vizate. Desi in prima instanta suma aferenta pentru 3 luni de asigurare pare mai mare decat cea pentru un an, raportat la numarul de luni, la o impartire simpla, veti vedea ca, cu cat perioada este mai lunga, cu atat valoarea lunara a asigurarii este considerabil mai mica.

Vezi si:  Clujul – oferta variata pentru clientii rent a car

Ce este o asigurare auto?

O asigurare auto este un document care ofera atat acoperire legala, cat si financiara, in cazul unui eveniment nefericit in trafic. Fiecare sofer este obligat sa detina o asigurare RCA, pe cand alte variante sunt optionale. Obligativitatea celei dintai este cu caracter penal si lipsa detinerii ei poate aduce sanctiuni de orice natura. In plus, fara ca aceasta sa fie valabila, nu puteti circula liberi pe drumurile nationale si internationale.

In esenta, din punct de vedere practic, o asigurare auto are in vedere acoperirea financiara a tuturor reparatiilor necesare, rezultate in urma unui accident. In functie de tipul asigurari, exista clauze distincte care atesta care sunt conditiile de aplicabilitate ale acesteia. In cazul politei RCA, daca soferul vinovat este asigurat, ii va putea oferi asigurarea sa partii vatamate, iar cea din urma sa isi poata achita daunele prin intermediul ei. Ulterior, costurile vizate se vor adauga esalonat la valoarea asigurarii totale, pe o perioada de mai multi ani, pana in momentul in care a fost recuperata suma cheltuita, ulterior revenind la valoarea initiala.

Care sunt perioadele de acoperire contractuala disponibile?

La TCV, perioadele contractuale variaza de la o luna, la trei, sase, pana la un an. In functie de aceasta se va putea calcula si suma necesara in vederea semnarii contractului. Dincolo de aspectul financiar, alegeti perioada in care aveti nevoie de acoperire, pentru a va asigura ca circulati intotdeauna in conditii legale, lipsite de risc.

Cum aflu pretul pentru asigurarea mea?

Fiecare asigurare este diferita, pentru fiecare proprietar in parte. De aceea este nevoie de furnizarea unor date cat mai specifice, pentru a putea genera o valoare cat mai valida in fiecare situatie. Un calcul pentru asigurare auto este intotdeauna disponibil ulterior furnizarii acestor date si este foarte util in momentul in care doriti sa aflati in prealabil cat va trebui sa achitati, in raport cu numarul de luni vizate in contract. Din aceste rezultate puteti alege cea mai avantajoasa varianta care sa indeplineasca atat posibilitatile financiare, cat si nevoile aplicate.

Vezi si:  Anvelope de iarna moft sau necesitate?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.